Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Totóesélyek a 23. hétre

Az e heti totóban az Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak mérkőzései szerepelnek.
1. Magyarország-Lettország 1

A magyaroknak csak akkor marad reális esélyük a portugáliai Eb-re való kijutáshoz, ha legyőzik az utóbbi időben számos igen jó eredményt elérő letteket.

2. Izrael-Szlovénia X 2

A szlovénok az utóbbi években számos nagy nemzetközi vetélkedőn is bejutottak a legjobbak közé, míg az izraeli csapat csak néha hívta fel egy-egy jobb eredménnyel magára a figyelmet.

3. Dánia-Norvégia X

Ez a csoport, amelyben a két jó képességű csapat, plusz az ugyancsak a sikerre bármikor kész román gárda foglal helyet, egyike a legerősebb selejtező csoportoknak. Az északiak egymás között már számos esetben játszottak döntetlent. Miért ne tennék ezt most is, amikor az iksz egyikük számára sem hátrányos?

4. Románia-Bosznia-Hercegovina 1

A románok, ha nem nyernek a bosnyákok ellen, akkor végleg elbúcsúzhatnak az Eb-től. A nemrég Bukarestben, a dánok ellen elszenvedett 5-2-es vereség után Iordanescu szövetségi kapitány lemondott, s csak hosszas rábeszélés végén vállalta tovább a balkáni gárda irányítását.

5. Moldova-Ausztria X 2

Moldova, mint a volt Szovjetunióból kivált tagköztársaság, nem leírható csapat, az utóbbi időben néhány döntetlent már elért hazai környezetben. Legutóbb a hollandokat „szorongatták" meg Chisinauban, hiszen a tulipánosok csak az utolsó pillanatokban lőtt góllal tudtak nyerni ott. Ausztria tapasztaltabb csapattal rendelkezik, de a döntetlen sem kizárt a már említett okok miatt.

6. Fehéroroszország-Hollandia 2

A hollandok egész biztosan tanultak a moldovai esetből, amikor csak kínkeservesen nyertek, s most az első perctől komolyan állnak majd neki a küzdelemnek. A nem éppen erős fehéroroszokkal szemben a narancssárgák toronyesélyesek.

7. Skócia-Németország X 2

A skótok sem remekeltek az utóbbi selejtezőkön, továbbjutásukhoz feltétlenül szükséges, hogy ne kapjanak ki a németektől. Az utóbbiaknak viszont az első helyen szeretnének csoportjukból tovább kerülni, de ez csak a győzelem árán lehetséges.

8. Spanyolország-Görögország 1

A spanyol labdarúgás jóval fejlettebb, mint a görög, s ez meg is határozza a mérkőzés végső kimenetelét. Raulék simán nyerik szerintünk a találkozót.

9. Ukrajna-Örményország 1

Az ukrajnai csapat, kiegészülve a külföldön játszó sztárokkal (Szevcsenkoval, Rebovval, s másokkal) esélyeshez méltóan „begyűjtik" a továbbjutásukhoz szükséges három pontot.

10. Szlovákia-Törökország X 2

A törökök egész biztosan a vb bronzérmes csapatukkal jönnek Pozsonyba, márpedig az sokkal jobb erőkből áll, mint a szlovákok együttese. Habár a hazai pálya sokat jelent, ezért nem árt egy döntetlent is odabiggyeszteni a 2-es mellé…

11. Bulgária-Belgium 1 2

A bolgárok kiválóan szerepeltek eddig a selejtező mérkőzéseket, (a többi között mostani ellenfelüket is legyőzték idegenben) s nem hinnénk, hogy éppen a nagy lehetőség kapujában szállna inukba a bátorságuk.

12. Finnország-Szerbia-Montenegro 1 2

Bármennyit is fejlődtek a finnek az utóbbi években, a vendégeknek éppen annyi esélyük van a győzelemre, mint az északiaknak.

13. Írország-Albánia 1

Az írek hazai pályán nem hagyhatják ki azt a nagy lehetőséget, hogy legyűrjék az otthon (idegenben kevésbé) veszélyes albánokat.

13+1 Svájc-Oroszország 1

Az oroszok nem képviselnek ma már olyan játékerőt, hogy esélyesként léphessenek a pályára az otthon igen jól és eredményesen játszó svájciak ellen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Otthagyja a Westel a Ferencvárost

Információnk szerint a télen az FTC főszponzorává váló Westel Rt vezetése komolyan fontolgatja, hogy… Tovább olvasom