Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Törölték a lapokat

A nevezési határidő lejártát követően elnökségi ülést tartott a megyei labdarúgó-szövetség, amelynek fő témája a 2006/2007. évi megyei labdarúgó-bajnokságok beindítása.

Az már korábban ismertté vált, hogy az NB III-as csapataink biztosították tagságukat a harmadosztályban, sőt, az is, hogy a versenykiírás szerint a megyei I. osztályból kiesett Tét, Győrladamér és Győrsövényház az ősszel eggyel alacsonyabb osztályban indul. A nevezési lapok átvizsgálása során derült ki, hogy a korábbi első osztályú Egyházasfalu nem vállalja tovább a szereplést és a II. osztályra küldte el nevezését, így ebben az osztályban 14-re csökkent az indulásra jogosultak száma. Hogy teljes legyen a mezőny létszáma, ezért az elnökség felkérte Lipót és Beled csapatát az indulásra, akik a felkérést elfogadták. A megyei II. osztályt három csoportban, csoportonként 16-os létszámmal rendezik, ahol a már említett Egyházasfalu mellett itt szerepel a korábbi soproni csoport bajnoka, a Hegykő is, amely nem vállalta a magasabb osztályban szereplést.

Az elmúlt bajnokságban szerzett sárga lapokat eltörölték, és törlődött a harmadik sárga lap utáni eltiltás is. Nem törölték el viszont a kiállítást követő eltiltásokat, így azokat az új bajnokságban kell letölteni. Egyebek között határozott a megyei LSZ vezetése arról, hogy megyénkben is teret enged a Futsalnak, amelynek érdekében meg is alakult a sportág irányítását végző csoport, amelynek vezetője Sági Péter, tagjai pedig Pék László, Lapincs Attila, Horváth Emil és Sipőcz Attila. Játékvezetés tekintetében a már korábban közöltek mellett annyi a változás, hogy a megyei I. osztályban 55 év lett a felső korhatár, természetesen abban az esetben működhet ilyen korú játékvezető, ha az előírt fizikai és szellemi teszteknek megfelel, s a felméréseket teljesíti. A játékvezetők egyébként a jövő hétvégén tartják a már hagyományos háromnapos mosonmagyaróvári továbbképzésüket.
A csoportbeosztásokat későbbi számunkban közöljük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ZTE és Debrecen: kézen fogva

A Debrecen idegenben nyert, a Zalaegerszeg viszont otthon ikszelt, így mindkét vidéki gárda 10… Tovább olvasom