Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 15°C | 24°C Még több cikk.

Törökország vagy Ciprus?

Az FC Sopron újdonsült csapatkapitánya, Horváth András még nem tudja, végig klubjával készül-e Törökországban, vagy az edzőtábort megszakítja a válogatott ciprusi tornája.

Bagoly Gábor távozása, valamint helyettesének, Rabóczki Balázsnak a távozási szándéka bejelentése után az FC Sopron futballcsapatánál az együttes válogatott kerettag labdarúgója, Horváth András lett a csapatkapitány.

Ezen túlmenően az ősszel a válogatottban bombagóllal bemutatkozó, ám azt követően klubjában többnyire görcsösen, erőlködve futballozó középpályással kapcsolatban különös, érdekes szituáció alakulhat ki. A soproni együttes január 29-én indul kéthetes törökországi edzőtáborba. A válogatott pedig egy héttel később, február első hétvégéjén a hagyományos ciprusi tornán szerepel. Kérdés, ezt az időszakot hol tölti majd a soproniak újsütetű csapatkapitánya.

„Jelen pillanatban még magam sem tudom, ugyanis a válogatott csapattól még nem kaptam semmiféle értesítést arról, tagja leszek-e a ciprusi tornára utazó keretnek. A klubnál természetesen már beszéltünk erről az esetről. A tervek szerint amennyiben számít rám a szövetségi kapitány, Várhidi Péter – amiben nagyon bízom –, akkor a klub törökországi edzőtáborából repülnék a válogatotthoz, a torna után pedig visszatérnék az antalyai edzőtáborba. Nekem is fontos lenne minél előbb megtudni, mi a helyzet, hiszen a hét végén Debrecenben a teremtorna döntőjében játszunk, vasárnap visszajövünk, hétfőn pedig már indulunk is Törökországba. Jó lenne tudni például azt, hogy amikor az edzőtáborba csomagolom be a felszerelésemet, be kell-e pakolnom a válogatott formaruháját. Igaz, kis pluszteher lenne, de szívesen kivinném" – mondta Horváth András.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Portugáliában tesztelik

Birtalan Botond után újabb soproni fiatal előtt nyílik óriási lehetőség arra, hogy külföldön… Tovább olvasom