Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Tornagyőztes a Tárogató

Labdarúgás - Remek hangulatban zárult a II. Őszi Győri Ovifoci Kupa döntője, mely a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség rendezvénysorozatának része volt.
A legjobb hat együttes – Bisinger-, Erzsébet ligeti, Mesevár, Brunszvik-, győrszentiváni, Tárogató-óvoda – a Móra Ferenc Általános és Középiskola tornatermében két csoportban vívott körmérkőzést, majd a helyosztókat játszották.
A kilenc mérkőzésen 53 gól született, s az apróságok önfeledt és olykor ügyes játékának tapsolhatott a karzatról szurkoló szépszámú nézősereg. Az őszi tornát megérdemelten a Tárogató-óvoda nyerte Babics Vilmosné vezetésével.

A II. Őszi Győri Ovifoci Kupa győztese a győri Tárogató-óvoda, csoportvezető: Babics Vilmosné.
A II. Őszi Győri Ovifoci Kupa győztese a győri Tárogató-óvoda, csoportvezető: Babics Vilmosné.


Ezüstérmes Juhász Andrea csoportvezető irányításával a Bisinger-óvoda, bronzérmes a Tóthné Doszpoly Zsóka vezette Brunszvik-óvoda. A 4. helyen az Erzsébet ligeti ovi, 5. helyen a Győrszentiván, 6. helyen a Mesevár csapata végzett.

A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség díszoklevelét és az első három helyezettnek járó érmeket Pálfalvi Gábor, az MGYLSZ elnökségi tagja, az Ovifoci Club társadalmi elnöke és Knausz Lászlóné, a győri gyermekegyesület ügyvezető elnöke adták át.

Érdekesség, hogy a dobogón három hölgy csoportvezető által felkészített kis együttes végzett. Kár, hogy a rendezvényt a győri egyesületek utánpótlásedzői nem tisztelték meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolájában emlékeztek Mikire

Labdarúgás - A győri Szabadhegyi Közoktatási Központban hétvégén hatodik alkalommal rendezték meg a… Tovább olvasom