Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Torna: dobogós bercsényisek

Az ifjúsági versenyzők II. osztályú viadalán a győri Bercsényi DSE színeiben Radics János megszerezte az összes aranyérmet.
Nagyüzem volt az elmúlt hetekben az ország tornatermeiben, mert az országos bajnokság ilyenkor esedékes a sportágban.

Az ifjúsági versenyzők II. osztályú viadalán a győri Bercsényi DSE színeiben Radics János megszerezte az összes aranyérmet.

A gyerek kezdő és kistornász korcsoportban a kistornászok a 3. helyet szerezték meg, egyéniben Dubraviczky Péter 2., Vincze Márk 5., Mészáros Jonatán 6. lett.

Győrben a XXI. Rábalux Kisalföld-kupán a kicsiknél a vidékiek versenyében az 1. és a 2. helyen is a győriek végeztek, országosan ötödikként zártak. A nagyobbaknál egyéniben és csapatban is hazai siker született. A sikerek részesei, gyerek kezdő korcsoport: Dubraviczky Péter, Nagy András, Horváth Dániel, Radics Marcell, Horváth Milán, Rum Regő, Horváth Barna, Rom Boldizsár, Balogh Marcell és Varga Samu. A kistornász korosztály tagjai: Mészáros Krisztofer (egyéni 1.), Németh Loránd (2.), Mészáros Jonatán (4.), Vincze Márk (6.), Homlok Soma és Somlai Zoltán. Edzők: Sörös János, Fazekas Péter, Halmosi Gellért, Szűcs Róbert és Kollár András.

A verseny végén a győri tornászok búcsúztatták a több mint húsz év munka után posztjáról leköszönő Arnold Csabát, a városi szövetség elnökét és Kiss Lajost, a Bercsényi DSE szakosztályvezetőjét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ugrás: az MTE 1904 bízik a fiatalokban

Figyelemre méltó koncepció alapján építi be az NB III-as csapatába fiatal játékosait az MTE 1904… Tovább olvasom