Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 2°C | 8°C Még több cikk.

Torna: Bercsényisek a dobogón

A felnőtt és ifjúsági II. osztályú versenyen szép sikereket értek el a Bercsényi DSE versenyzői. Fehér Szabolcs a felnőtteknél, Radics János az ifiknél egyaránt mindent megnyert.
A gyerek- és serdülőversenyen gyerek kezdő korcsoportban László A., Rum R., Rom A., Radics J., Horváth D., Balogh M. alkotta csapat nem talált legyőzőre, kistornász kategóriában a Mészáros J., Homlok S., Somlai Z., Nagy A., Vincze M., Dubraviczky P. második helyezett lett. A serdülőknél a Siket, Mészáros K., Németh, Magyar és Varga összetételű együttes megnyerte a versenyt.
Több egyesületi szervezésű rendezvényen (így a Mackó-kupán, a Penta-kupán és az UTE-kupán) a fővárosi klubok után a 4. helyezéseket szerezte meg a Bercsényi.

A diákolimpia A kategóriás versenyein a Bercsényi-iskola 4. alkalommal nyerte az egymást követően kategóriáját (Fehér, Horváth, Nagy, Erdei és Czeizer).

Az I–II. kcs. egyéni versenyein a győrújbaráti iskola tanulói vettek részt. Mészáros Krisztofer és Jonatán, Homlok Soma Krisztofer a gyűrű versenyét megnyerte.

A felnőttek is kitettek magukért, mert Szabó Nándor és Vecsernyés Dávid először az egyetemi bajnokságon remekelt – Szabó talajon és ugrásban nyert, összetettben harmadik, Vecsernyés nyújtón lett első, ill. összetettben második –, majd a válogatott tagjaiként az osztrák nemzetközi bajnokságon szereztek második helyezést.

A győri munka elismeréseként a serdülő és ifjúsági válogatott nyári alapozótábora a Bercsényi termében lesz július közepén. A felkészítő edzők: Kollár András, Szűcs Róbert, Halmosi Gellért, Fazekas Péter és Sörös János.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Evezés: Jubileumi Győr-kupa

A hétvégén rendezték a 10., jubileumi Győr-kupát, egyben Mihálkovics Tivadar-emlékversenyt, melyen a… Tovább olvasom