Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Tönkretették az futballpályát

A győrújbaráti futballpályáján valaki(k) autóval többször is keresztülhajtott(ak).
Ősszel hiába újították fel a megyei II. osztályú Győrújbarát futballpályáját, úgy fest, a csapat tavasszal sem tud hazai környezetben játszani, mert valaki(k) autóval többször is keresztülhajtott(ak) a felázott játéktéren.


Az elmúlt szezonban egyszer sem játszott odahaza a megyei II. osztályú Győrújbarát, a pálya felújítása miatt az összes mérkőzését idegenben vívta a csapat. Ez egyébként meg is látszott a teljesítményén – egyelőre sereghajtó a gárda –, ráadásul előfordulhat, hogy tavasszal is kénytelen lesz hétvégenként idegenben szerepelni. Nemrég ugyanis a már elkészült pályán autóval többször is áthajtottak, ezzel mély keréknyomok maradtak a vadonat-új játéktérben.

Kiss Gábor, a győrújbaráti klub elnöke nem érti, miért próbálták tönkretenni az új pályát: „Felháborító, ami történt. El sem tudom képzelni, milyen cél vezérelte az elkövetőt vagy elkövetőket. "Az elnöktől megtudtuk, egyelőre nincs körbekerítve a létesítmény, ezért nem volt akadálya, hogy behajtsanak a pályára.


„A felújítás az összes pénzt elvitte, ezért már nem volt miből kerítést emelni. Az esetnek szemtanúja is akadt, az egyik pálya melletti lakóházból valaki felírta a személyautó típusát és rendszámának elejét. Lehet, hogy a rendőrséghez fordulunk, bár a hiányos információk miatt nem sok az esélye, hogy sikerül fülön csípni a tetteseket. "A pályában úgy tűnik, komoly kár keletkezett, igaz, jelenleg hó fedi a játékteret. „Egyelőre nem tudjuk, csak sejtjük, hogy használhatatlanná vált a gyepszőnyeg. A hó elolvadása után megpróbáljuk többször lehengerelni a felületet, s ha szerencsénk lesz, talán lehet majd rajta futballozni. "

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az időjárás is ellenfél volt

Ha az időjárás is engedi, hamarosan elkezdődnek az NB III-as bajnokság tavaszi
küzdelmei. Tovább olvasom