Kisalföld logö

2018. 09. 18. kedd - Diána 16°C | 26°C Még több cikk.

Tomorival szerződést bontott az Audi ETO, de Mátéfi számít rá a válogatottban

Tomori Zsuzsanna mostantól nem az Audi ETO játékosa. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány számít az átlövőre az EB-selejtezőkön.

A játékost magaviseleti problémák miatt múlt héten a másodosztályban szereplő együttesbe tette át a klub vezetése. Tomori már a hétvégi, Lipcse elleni BL-meccsen sem került a keretbe, a lelátóról nézhette csak a találkozót.

A csapatnál szerdán délelőtt bejelentették, hogy a vezetőedző és a játékos között megromlott viszony miatt, közös megegyezéssel szerződést bontanak Tomorival.

A hivatalos közleményben ez áll:

"Tomori Zsuzsanna megköszöni a Győri ETO Kézilabda Clubnak az elmúlt években számára biztosított lehetőségeket, és a továbbiakban eredményes szereplést kíván a csapatnak.

A Győri ETO Kézilabda Club elismeri a játékos eddig nyújtott teljesítményét, és pályafutásához további sok sikert kíván.

A felek nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a későbbiekben újra együtt dolgozzanak."

Szörnyi Attila, a kézilabdázó menedzsere elmondta: Tomori számára most a válogatott a legfontosabb, benne van az április elején a svédek ellen két Európa-bajnoki selejtezőt vívó keretben.

"Tomori ebben az idényben a Győri ETO-n kívül más klubban nem szerepelhet, mert lejárt az átigazolási időszak, más csapatban viszont tréningezhet" - tette hozzá Szörnyi.

Mátéfi Eszter szövetségi kapitány - aki egyben a Mondi Békéscsaba vezetőedzője is - úgy nyilatkozott, amennyiben Tomori megkeresi, akkor a nemzeti csapat érdeke miatt gyakorolhat Békéscsabán, de jövő hétfőtől már a válogatott kerettagok együtt készülnek svédek elleni két csatára.

"A legfontosabb, hogy most mindenki megnyugodjon, mert roppant fontos két meccs áll előttünk" - jegyezte meg.

A kapitány hozzátette: az lenne a szerencsés, ha sikerülne megoldani, hogy a játékos a május 26-án a csehek és 30-án az azeriek elleni két Eb-selejtezőig megfelelően tudjon dolgozni.


Olvasóink írták

50 hozzászólás
 • 50. IV.Béla 2010. március 25. 12:07
  „Mail ment. Kíváncsi vagyok, hogy a gmail akarja-e az igazságot vagy csak én. :)”
 • 49. Nosavin 2010. március 25. 10:59
  „IV. Béla Légyszíves Dobj egy emailt nekem! a másik Emailomra! hervin@m-kabel.hu! megpróbálom onnan elküldeni!”
 • 48. IV.Béla 2010. március 25. 10:15
  „Jól látom, hogy itt egyesek azt a játékost védik, aki viszapofázott az edzőnek? Nooormális, Margit? Sportoltatok ti valaha? Ha igen, akkor tudnotok kellene, hogy az edző szava szent, adja elő a mondandóját bármilyen stílusban. Konkoly valóban az én szememben sem egy bencés apát, de amíg az eredmények őt igazolják, addig az ő szava dönt, és nem a lázadó játékosé.
  Nem lehetett nem észrevenni a kimutogatást-szájalást Tomori részéről a szlovén-meccsen, azonban ez csak valaminek a csúcsa, a problémák nem itt kezdődtek. Sosem fogjuk megtudni, mi igaz a pályán kívüli életéből, ezek igazából csak urban legendek, amiket pl. Nosavin, te is írsz (amiről múltkor beszéltünk, még mindig nem jutott el hozzám egyébként :) ). Írjátok sokan, hogy nem érdekel senkit, hogy mit csinál a szabadidejében, ez igaz. Csak akkor teljesítsen a pályán! Mert hogy a tavalyi tavaszi szezonbeli teljesítménye elvitathatatlan, az biztos, de most azért mutatni is kellett volna valamit (tudom, persze, műtét, amire már Konkoly is úgy utalt, mintha meg sem történt volna)...

  Amúgy most, hogy Tomori ment, hányan gondolják úgy vajon a játékosok részéről, hogy menni akarnak? Vérten Orsi?”
 • 47. Nosavin 2010. március 25. 08:58
  „Egyébként még elírom és ismételten nem állok le vitatkozni! 1. Ha a Konkoly úgy viselkedett illetve beszélt a játékosokkal akkor az a Klub problémája! 2. vezetőedző Ergo ő az atya úr isten, ezt vállalta, szerződésben hogy a utasításokat rendre végrehajtja 3. Az aki megteszi azt hogy a saját edzőjének beszól illetve alpári módon visszapofázik az nem a pályára való! Lehet kezdik átvenni a focistáktól! Tudod Én még egy Judo edzésen, sőt Judo versenyen sem hallattam hasonló bekiabálást vagy kikiabálást sem, de biztosan azért mert "nálunk" nincs önfegyelem ;) nekünk ezt tanítják! Zsuzsi biztos nincs megnevelve! ha magamból indulnék ki akkor minden héten dobozszámra szívnák a büdös bagót illetve vedelném a piát stb.. Havi ha 1szer eltévedek buliba és nem pofázok senkinek hogy jajj "én is ember vagyok" ne fikázzatok már hogy élek! AZ élsportolónak lenni hivatás, aki az az egyáltalán nem engedheti meg magának ezeket a dolgokat, ha nem értesz egyet ezzel akkor nyugodtan írj! Amúgy meg semmi közös ahhoz hogy ki a szponzorom és honnan kaptam/kapom a támogatást és a kocsit! Kitűzött célom van Gondlom hogy ha ennyire ismersz tudod mi az! De ha "Zsuzsi Kis csillag szent atyaúristen" így folytatja a válogatottból is repülni fog! Egyébként ha Már Itt elmondtad kivagyok! én Felvállalom nyugodtan nézz meg az iwiwen! Horváth Ervin, Győr!”
 • 46. Nosavin 2010. március 25. 08:45
  „Oysho Érdemes lenne megnézned mivel furikázok:)”
 • 45. Gyogyós 2010. március 24. 22:55
  „Oysho.
  Kár volt megosztanom?Az lehet.Neked és azoknak,akik foggal körömmel védik a száműzött játékost,bizonyára csípi a szemét.
  De jó ha tudod,én nem aaz újságcikkekre hagyatkozva írogatok....Nem is hinnéd milyen közel vagyok a "tűzhöz". Most kb 5 méterre....”
 • 44. studyfy 2010. március 24. 22:32
  „Igazatok van. Az elnökségnek Tomori részére havi szeszjegy tömböt, tíz karton cigarettát és a vendéglátó egységekbe állandó belépőt kellett volna biztosítani. Az edzéseket esti vagy levelező tagozaton is látogathatja. A meccseket le sem kell neki játszani, a meccspénzek automatikusan járnak neki és mellette a pont pénzek pedig duplán esedékesek.”
 • 43. Oysho 2010. március 24. 21:55
  „Szegény Ervin, a judo-sok nem adnak Audi A3-at? ...”
 • 42. Hedon 2010. március 24. 21:48
  „#42

  Ugye ismerős: Ellenségem ellensége, akkor barátom.
  Akik eddig is utalták az ETO-t azoknak remek alkalom,
  hogy most Tomorit hősként bemutatva a Klub vezetőségébe
  rúghassanak. Volt élet Tomori előtt is és gyanítom lesz utána is.
  Egyébként ha Tomori akkora sztár mint aminek képzeli magát
  akkor minimum a Dán ligába fog szerződni. Ennél alább nem adhatja!
  Hajrá ETO!”
 • 41. Oysho 2010. március 24. 21:43
  „Már meg ne haragudj, mikrofon volt a Zsuzsin, hogy mindenki hallotta akkora csarnokban, hogy mit mondott? És nem ismétlem önmagamat feleslegesen, de néhány ember felfogása nincs rendben: Az edzőnek minden megengedett, a játékosoknak semmi??? Először talán a Konkoly úr viselkedését kéne figyelembe venni, nem pedig a csajokét. Ostobaságot??? SZerinted ezt ő követte el először? Itt mindenki belső zsebben él??? Gyogyós, ezt a hozzászólást kár volt megosztanod.... :D És itt visszatérnék az irigy és szánalmas emberekre.”
 • 40. Gyogyós 2010. március 24. 21:20
  „Ha ilyen hevesen ugattok,még a végén megharapjátok saját magatokat....
  Ki a szart érdekel hogy mit csinál civilben,de ha már nyomja magába a töményet meg mindenáron betépve jó,akkor csinálja úgy,hogy ne adjon okot az itt fórumozóknak,meg másoknak.
  Ha nem a saját szememmel látom,továbbmegyek ha egy alkalommal nem én segítek neki.......akkor nem állítok ilyet.
  De még mindíg azt mondom,ez csak zavarta a vezetőket,nem ezért küldték el. Jajj de meg van védve itt a lány,az ellen viszont nincs mentség hogy úgy ugatott,minha ő lenne a valaki.
  Ha a valcea meg a Viborg ölre menne érte mert akkora játékos,akkor sem engedhet meg magának ilyen hangnemet. Közösség,és tekintélyromboló hatása van,ezt megyei bajnokságban sem nézik el,nemhogy ezen a szinten.
  lehet tőlem bármilyen jólelkű és értékes ember a közelállók szemében,akkor is egy akkora ostobaságot csinált,amiért mást nem tehet mint bocsánatot kérhet mindazoktól,akiket ezzel hátrányos helyzetbe hozott.
  Ha lenne elég gerince,akkor kiállna a nyilvánosság elé....
  Tudjátok ha valaki képes nyíltan beismerni hogy hülye volt,azt általában nem hülyének szokták nézni és nevezni,hanem inkább bátornak,egyenesnek,stb.
  Csakhogy szerintem Tomori szentül meg van győződve/több itteni okossal egyetembem/ róla,hogy ő most egy áldozat. Hát nem....”
 • 39. Oysho 2010. március 24. 21:03
  „Nosavin: Ha ennyire unatkozol, akkor folytasd ezt a kommentelős tevékenységedet, ahol még szoktad (pl. ilovegyor-on), ne pedig a Zsuzsival kapcsolatos cikkeknél éld ki magad.”
 • 38. Oysho 2010. március 24. 20:53
  „Saját tapasztalatból? Magadból indulsz ki? :D Elég gáz...”
 • 37. Oysho 2010. március 24. 20:52
  „Arról ne is beszéljünk, hogy össze lehetne állítani egy kisfilmet arról, ahogy az a pálya széléről irányít. A meccseken nem egyszer le lehet olvasni a szájáról, amint a lányok rokonait "emlegeti" (moderálva) Jaaa, neki szabad!? Szóval az edző ezzel nem rombolja a csapat imázsát, csak a játékosok? Először inkább értelmezzétek, hogy mit írtok le, aztán küldjétek ide, erre a szánalomfalra. Mc: Szerinted mennyire lehetett az visszafogott és udvarias? ezt csak a média és a sajtó szülötte. És ez nem csak a mostani esetben van igy, jó lenne ha mindenki, aki itt gyalázza a Zsuzsit elgondolkodna azon, hogy az ilyen és ehhez hasonló ügyekhez vajon miért mindig az kerül, hogy közös megegyezéssel váltak el... GONDOLKOZZATOK!”
 • 36. Nosavin 2010. március 24. 20:41
  „Eddig sem a sajtó után mondtam a dolgokat! hanem saját tapasztalatból! úgyhogy légyszíves ne szánalmasozz nekem! köszi!”
 • 35. Lacus30 2010. március 24. 20:38
  „Nosavin: De ő legalább megdolgozott érte, nem ugy mint mondjuk akik a pálya széléről üvöltöznek. <moderálva>”
 • 34. Nosavin 2010. március 24. 20:25
  „:D Hát ne haragudj de nem vagyok Irigy rá;)”
 • 33. sivatag66 2010. március 24. 20:14
  „T_McVay_01 : Egyébként 17 év óta van bérletem, de most már tudom hogy
  nem ETO szurkoló vagyok csak egy meccsre járó Senki:)
  MEGMONDTAD AZ IGAZAT !!!!!!!!”
 • 32. zephyrke 2010. március 24. 20:03
  „moderálva személyeskedő”
 • 31. mc 2010. március 24. 19:51
  „Én akár a válogatott, akár a clubmérkőzések kapcsán is egy igencsak hullámzó teljesítményű játékost emlékezem. Sajnos a többször lenn volt a bennem megmaradó. Azt a kezet pedig amely enni ad, nem illik harapdálni.
  Az, hogy valaki emberből van, az nem baj. De az, hogy nyilvánosság előtt a saját, a csapata imázsát rombolja az egy élsportoló esetében nem megengedhető.

  A sportolók mindannyian példaképek az utánuk következőknek.

  Az, hogy a felek visszafogott és udvarias módon válnak el, az mindkét részről gesztusértékű, mert a hidakat építeni, nem pedig felgyújtani kell.

  Ez a Mátéfi Eszter sajátosan keveri a fécest. Nem feltétlen kedvelem. Igaz, ez csak egy vélemény a sok közül.”
50 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Triálban taroltak a győriek

Tereprali - A Tapolca melleti Zalahaláp község határában találkoztak a triál szakág képviselői,… Tovább olvasom