Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Több visszatérő a futófesztiválon

A II. Arrabona Run Futófesztivált vasárnap rendezik meg Győrött. A Kisalföld is támogatja a viadalt.

Badis Anissa, a Győri Dózsa sportolója egy váltócsapat tagjaként tavaly is elindult az Arrabona Futófesztiválon. Elmondta: jó emlékei vannak a versenyről. Annál is inkább, mert a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel.

„ Remekül éreztem magam a tavalyi futóversenyen. Nagyon jó volt a szervezés és a hangulat is, ráadásul komoly nyeremények voltak. Úgy döntöttem, vasárnap egyéniben állok rajthoz a tíz kilométeres távon. Jelenleg a veszprémi egyetemre járok, de az órák mellett a futásra is szakítok időt. Szerencsére több társam is rendszeresen sportol, így velük együtt edzhetek."

Zatykó Miklós is rendszeres résztvevője a futóversenyeknek. A Philips-félmaratont például egymás után négy alkalommal is megnyerte. Elindul az Arrabona-futófesztiválon is.

„ Az első alkalommal megrendezett elmúlt évi versenyről először az erős mezőny jut eszembe. Akkor mindkét távon elindultam. Három és fél kilométeren második, tíz kilométeren pedig negyedik lettem. Egyelőre még nem döntöttem el, hogy vasárnap is vállalom-e a kettős terhelést. A két táv rajtja között egy óra van, így elvileg mehetek. Nekem tetszett a tavalyi rendezvény, kemény csatában dőlt el a helyezések sorsa."
A szervezők felhívják a futófesztivál 10 km-es távján indulni szándékozók figyelmét, hogy a verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a rendezők csipes időmérést alkalmaznak. A csipek ötezer forint foglaló fejében a verseny napján 7 és 9.30 óra között vehetők át a Dunakapu téren található versenyirodán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női bírók főszerepben

Magyar futballbírók dirigálnak két hétvégi női világbajnkoki selejtezőn is. Köztük három megyei… Tovább olvasom