Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Tizenkettessel nyert

Több meglepetés eredmény is született a Tippmester 8. heti programjában szereplő sporteseményeken, így a közel ezer beküldött szelvényből mindössze egyetlen 12 találatost találtunk. Tízesből is csupán négyet küldtek be olvasóink, így kijelenthető: a találatokat illetően a Tippmester történetének talán legrosszabb hetét zártuk.
Ez azonban semmit nem von le heti nyertesünk, a 14 éves Molnár Ramón érdemeiből. Fiatal olvasónk rendszeres játékosunk, amikor megtudta, hogy tizenkettese van, még nem gondolta, hogy ennyi is elég lesz az elsőséghez:

„Nem hittem volna, hogy ennyi találattal nyerhetek. Persze, ha így alakult, örülök neki, tavaly már volt nyertes a családban, öcsém akkor szintén egy labdát nyert."

Nyertesünk sportoló, sőt, családjában szinte mindenki futballozik:
„Testvérem az ETO futballistája, én a helyi ificsapatban játszom, apukám pedig az öregfiúk közt szerepel. Talán ezért nem is meglepő, hogy a játékban legszívesebben a futballmérkőzések eredményeire tippelünk. Kedvenc csapatom egyébként a Barcelona, kicsit sajnálom, hogy mostanában rá nem lehet tippelni, remélem, előbb-utóbb újra rajt lesz a szelvényen."

Játékosunk célja, hogy minél előbb végezzen az összetettben:
„Elég nagy a lemaradásom, de bízom benne, hogy sikerül felzárkóznom. Természetesen nagy öröm lenne a külföldi utazást megnyerni."
A négy tízes találatot elért játékosaink közül ifj. Banyár István (Rajka) második, Takács Szabolcs (Tárnokréti) harmadik lett.

A második, illetve harmadik helyezettnek járó mozijegyeket és a Győri ETO FC futballmeccsére szóló belépőket postán küldjük el.

A Tippmester 8. heti helyes tippsora: X, 1, 1, 2, 2, 1, X, 1, 1, 2, 1, 2, 2 + X.


Szeitz Tibor

Olvasóink írták

 • 8. Nemes Zoltán 2007. november 16. 18:52
  „Tisztelt Uraim/Hölgyeim!

  Azt nem értem,hogy bár vasárnap már ismertek az eredmények,ennek ellenére jövő hét pénteken még hiába keresem a tippmester-listán a helyezésemet!!!MIÉRT???”
 • 7. Potyondi Péter 2007. november 14. 09:53
  „Már két hete csak szenvednek az új weboldallal. Nem vagyok az első ötvenben, de az azért érdekelne mégis hol állok!”
 • 6. Menyhárt Ferenc 2007. november 08. 10:33
  „Csatlakozok az előttem szólokhoz, már két hete nem lehet megtalálni az eredményeket, pedig azóta sok változás lehetett ismerve az eredményeket! Kérem Önöket, hogy tegyék lehetővé az eredmények megnézését mielőbb, vagy ha van rá mód, e-mail-ban el lehetne-e küldeni a mail címet megadó játékosoknak?”
 • 5. Feldwebel 2007. november 07. 13:59
  „Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nem elég, hogy sokáig visszakereséssel lehetett csak valamit megnézni, ma délelőtt valami régi állást lehetett csak látni. Most már azt sem...”
 • 4. totya1964 2007. november 07. 06:58
  „Tisztelt Szerkesztőség! Szép és jó az új honlap, de semmit sem ér, ha a Tippmester jól megszokott oldalai eltűntek! Szíveskedjenek visszavarázsolni! Kb. ezer ember nevében kérem!”
 • 3. sturm 2007. november 06. 11:30
  „Szerintem is illene már megcsinálni !!!!”
 • 2. superdodo 2007. november 06. 09:57
  „Az új weblapon hol lehet megtalálni a tippmester eredményeit???”
 • 1. vidagabor1 2007. november 05. 18:59
  „Az elmúlt napokban megújult a Kisalföld újság weblapja, viszont eltűnt a Tippmester játék eredménylistája.
  Hogyan lehet ezt a listát most előcsalogatni?
  Tud valaki ebben segíteni?

  Előre is köszönöm!!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első hazai meccsén revánsra készül a Foton

Kosárlabda - Szerdán 18 órától játssza első hazai bajnoki mérkőzését a SEAT Foton Győr női csapata.… Tovább olvasom