Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Tippmester - Hétfőtől lehet tippelni

A jövő héten kezdődik újra Tippmester játékunk. A fődíj egy félmillió forint értékű kétszemélyes utazás. Az első szelvényt a hétfői Kisalföldben találják meg.
A Kisalföld és a Gyirmót FC Győr idei közös játékában hetente 13+1 eseményre tippelhetnek. A kínálatban az élvonalbeli és alacsonyabb osztályú magyar labdarúgás mellett többek között a nemzetközi foci, a kézilabda, kosárlabda és a Forma–1 eseményei szerepelnek.

Az Alcufer jóvoltából a fődíj egy külföldi utazás, de értékes nyereményt kap a Tippmester második és harmadik helyezettje is. Előbbi 100.000 Ft értékben műszakicikk-vásárlási utalvánnyal, utóbbi 50.000 Ft értékben sportszervásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb. Hetente is hirdetünk nyertest, a legjobban tippelők 3000 Ft értékű vásárlási utalványt és egy Kisalföld receptjei szakácskönyvet kapnak.A hetente kétszer, hétfőn és kedden megjelenő tippszelvényen 13, azon a hétvégén, néhány esetben a következő hét elején rendezendő sportesemény eredményére lehet tippelni. A tippszelvényt a hagyományos totó szisztémája szerint (1, X, 2) kell kitölteni és egy eseményre csak egy tipp írható be. A 13 plusz egyes kérdés mindig sportos kvízkérdés lesz, melynek megoldását a Kisalföld valamelyik lapszámában biztosan megtalálják. Egy héten összesen 14 találat érhető el, de a kvízkérdés akkor is érvényes tippnek számít majd, ha a többi 13 esemény közül nem mindegyiket találta el a játékos.

Kizárólag a Kisalföldből kivágott, szabályosan kitöltött (olvashatóan, tintával) és a szerkesztőség címére időben – minden adott hét péntek éjfélig postára adott – beérkezett szelvények vesznek részt a játékban. Személyesen az Újlak utcai szerkesztőségünkben péntekenként 16 óráig lehet leadni a megoldásokat. A javítás, az áthúzás, a szelvény bármilyen sokszorosítása érvényteleníti az adott hét tippszelvényét. Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak. Gond adódhat abból, ha egy családból (például apa és fia) azonos névvel tippelnek. Kérjük, az idősebb vagy ifjabb szóval jelezzék, kiről van szó.

A legjobb játékosok névsorát hetente közöljük, a teljes listát minden alkalommal internetes oldalunkon találhatják majd meg.

A tippjáték győztese ezúttal is az lesz, aki a játék időtartama alatt a legtöbb találatot éri el. Ezért érdemes folyamatosan játszani, hiszen a részvételek száma növeli a nyerés esélyét is. Amennyiben többen azonos találatot számlálnak a játék végén, a díjakat sorsolással döntjük el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszú Katinka két, Verrasztó Dávid egy arannyal kezdett Marseille-ben

Verrasztó Evelyn két fináléban volt érdekelt. Tovább olvasom