Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Tippkirály - április: a második heti nyertesek

Áprilisi játékunk második hete véget ért, kilencen még hibátlanok.
Az áprilisi játék második hetében 19 pontot kapott az, aki mindent eltalált és a kvízkérdésünkre is helyesen válaszolt. Az első héten 18 pontot lehetett gyűjteni, azaz a hibátlanok 37 pontot szerezhettek volna, azonban hibátlan játékosunk az áprilisi játékban már nincs. A legjobbak egyszer hibáztak eddig, 34 ponttal az első helyen 14 játékos áll. Jelenleg ők a legesélyesebbek arra, hogy megnyerjék a havi fődíjunkat, a Győri ETO FC ajándékát (amely egy mez vagy egy labda lesz).

Megtörtént a sorsolás a Tippkirály - április játékban eddig részt vett játékosok között.

A heti fődíjat, az Audi-ETO által felajánlott 5000 forint értékű ajándékutalványt, valamint a győri ETO FC által felajánlott ajándékcsomagot (póló, dvd és két főre szóló belépő a Győri ETO FC legközelebbi hazai Monicomp Liga NB I-es bajnoki mérkőzésre (ETO - Haladás, április 22. péntek 17 óra)) gabor810201 nyerte.

Két főre szóló belépőt nyert a Győri ETO FC legközelebbi hazai Monicomp Liga NB I-es bajnoki mérkőzésére (ETO - Haladás, április 22. péntek 17 óra) két további játékosunk: háté és arrabonem.

Gratulálunk a nyerteseknek! A nyereményeket Győrben, a Lapcom Kft. Sajtóházában vehetik át személyesen pénteken 14 és 16 óra között, vagy jövő héten hétfőtől péntekig 8-16 óráig.


Játszanak velünk továbbra is! Érdemes bekapcsolódni a játékba azoknak is, akik eddig még nem játszottak velünk: jövő hétfőn ismét sorsolunk azok között, akik legalább egyszer helyesen tippeltek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Férfi vagy nő: új szabály lép életbe a Semenya-ügy nyomán

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség új szabályt alkotott, amely azokat a női sportolókat érinti,… Tovább olvasom