Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 18°C

Tavasszal dönthet az ETO kizárásáról a CAS

Gyorsított eljárással tárgyalja a Győri ETO FC beadványát a lausanne-i Nemzetközi Sportdöntő Bíróság (CAS). Az erről szóló határozatot a napokban kapta meg a győri klub.
Az indoklás szerint az UEFA nem emelt kifogást az eljárás ellen, bár konkrét időpont a tárgyalásra még nincs kijelölve, de valós esély mutatkozik, hogy a tavasz során pont kerül az ügy végére. A Győri ETO FC már benyújtotta a szükséges iratokat, illetve az Európai Labdarúgó Szövetség válasza is megérkezett a CAS-hoz a gyorsított eljárással kapcsolatban, az UEFA tehet kiegészítést a perrel kapcsolatban.

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezető igazgató korábban azt mondta: "Kérni fogjuk a soronkívüliséget, a döntés végrehajtásának felfüggesztését és azt, hogy teljes egészében változtassa meg a pénzbüntetést és a kitiltást a CAS. Meggyőződésem, hogy ezen a fórumon a jog és az igazság fog érvényre jutni, nem pedig egy európai szövetség belső szabályozása." A három kívánságból az első már teljesült, reméljük a hasonló folytatást.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petrov a Caterhamnél, teljes az F1 pilótalistája

Az idén az orosz Vitalij Petrov lesz a Forma-1-es Caterham istálló pilótája az olasz Jarno Trulli… Tovább olvasom