Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

Szurkolói ankétot tartott a Soproni VSE

A rendezvényen – melyet a Centarl Café Park-ban tartottak – több mint 60 szurkoló, sportbarát jelent meg.

Szurkolói ankétot tartott a Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt labdarúgócsapata, a tavaszi szezon rajtja előtt.

A rendezvényen – melyet a Centarl Café Park-ban tartottak – több mint 60 szurkoló, sportbarát jelent meg. Az érdeklődők találkozhattak a klubvezetéssel, a szakmai stábbal és az új igazolásokkal is.

Skála János elnök bevezetőjében elmondta, hogy szeretnék intenzívebbé tenni a kapcsolatot a szurkolók felé, minőségi szolgáltatással és focival. Megfogalmazása szerint a sikeres futballnak három feltétele van:

- a csapat és a szakmai stáb, mely ambiciózus célokat tud maga elé kitűzni; - a pénz, biztosította a jelenlévőket, hogy a klub gazdálkodása biztosított; - a szurkolók, hisz az egész történet célja, hogy őket kiszolgáljuk. „Ha elégedetlen szurkolóink vannak, lehet focizni, de nem érdemes" – zárta gondolatait Skála János.

Ezt követően Csiszár Ákos szakosztály-elnök ragadta meg a szót, rögtön az elején leszögezte: a mindennapi munka azért folyik, hogy a soproni labdarúgás sikeres legyen. Bemutatta a téli érkezőket, a kibővült szakmai stábot, illetve a csapat új tavaszi szerelését.

„Óvatosan bánok a szavakkal, de úgy látom, hogy jól sikerült a felkészülés. Úgy látom mindenki magáévá tette a klub ars poeticáját, hogy Sopronért kell küzdeni, első a város, minden más csak ezután következik" – fogalmazott Csiszár Ákos.

Bücs Zsolt és Nyikos Tivadar a felkészülés szakmai részéről számoltak be. Bücs Zsolt vezetőedző bocsánatot kért a nagy nyilvánosság előtt az őszi teljesítményért.

Elmondta, hogy az első feladat az volt, hogy csapattá kellett formálni a játékosok gyülekezetét; sikerült elérni, hogy – ami alap kellene, hogy legyen -, hogy mindenki akarjon; kiemelte az új igazolások kapcsán, hogy megpróbáltak posztra igazolni, így került a csapathoz egy kapus, egy belső védő, két baloldali védő, két középpályás és két támadó; hangsúlyos volt a védekezés rendbetétele a felkészülés során, hisz sok gólt kaptak az ősszel.

Kitért a saját nevelésükre is, akik rég látott számban mutatkoztak be felnőtteknél, de hozzátette, hogy a nagy eredménykényszer befolyásolhatja a szereplésüket tavasszal.

„Én a munkába hiszek, dolgoztunk hóban, sárban. Hiszem, hogy ennek meg lesz az eredménye. De szükségünk lesz a szurkolókra, az ő támogatásuk nélkül nehéz lesz elérni céljainkat.

A szurkolói ankét végén a jelenlévők között egy-egy a játékosok által dedikált mezt, labdát, illetve egy a tavaszi, hazai mérkőzésekre szóló bérletet sorsoltak ki.

Korábban:

Az ankét helyszíne: Central Park Café, Sopron, Deák tér.

Az eseményen részt vesz:

- Skála János elnök, Soproni VSE

- Csiszár Ákos szakosztály-elnök, Soproni VSE

- Bücs Zsolt vezetőedző, Soproni VSE

- Ágoston Zsolt másodedző, Soproni VSE

- Nyikos Tivadar erőnléti edző, Soproni VSE

- Bognár Zsolt játékos, Soproni VSE

- Új játékosok: Dénes Zsolt, Vadas Zalán, Mészáros Márk, Laczkovich Donát, Bali Péter, Balla Ádám, Maráczi József, Mészáros Ádám

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigorodik a gyűlöletkeltő viselkedéssel szembeni fellépés a focimeccseken

A gyűlöletkeltő viselkedéssel szemben szigorúbban lépnek fel az OTP Bank Liga mérkőzésein, akcióterv készül. Tovább olvasom