Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Szorosabb Győri Audi ETO-Veszprém kapcsolat

A két klub 2012-ben kötött egy három évre szóló szakmai együttműködést, amely lehetőséget biztosít a győriek NBI-es szintű utánpótlás csapatának az első osztályú szereplésre.

Az elmúlt egy év tapasztalatai alapján a veszprémi klub augusztus 21-i közgyűlése tisztújítás során új elnökséget választott, és egy szorosabb együttműködés mellett döntött. Ennek legfőbb oka az, hogy a veszprémi klub további szakmai és pénzügyi támogatáshoz juthasson.

A klub új elnöksége három tagból áll, elnöke Dr. Tenk Gábor, tagjai pedig Kiss Lajos, a Győri Audi ETO KC klubmenedzsere, és Barabás Árpád, a veszprémiek korábbi elnöke. A pénzügyi területen dolgozó Tenk Gábor évek óta segíti pénzügyi szakmai támogatással a győri, tavaly óta pedig a veszprémi klubot is. Célja a veszprémi klub anyagi helyzetének megszilárdítása, amelyben nagy szerepet szán a helyben formálódó üzleti közösségnek. „Az elmúlt évben a fiatal csapat bebizonyította erejét a hazai első osztályban. Szeretnénk, ha ez a veszprémi vállalkozói szférában is bizalmat keltene, ezért az elkövetkező szezon során arra törekszünk, hogy közülük minél több támogatót tudjunk a csapat mellé állítani" – hangsúlyozta ki Tenk Gábor, a klub új elnöke.

A csapat változatlan névvel: Veszprém Barabás Duna Takarék néven indul a 2013/14-es bajnokságban, a vezetőedző továbbra is Róth Kálmán, aki ezzel szilárd alapokon kezdheti meg csapatával a bajnoki mérkőzéseket augusztus 30-án, Dunaújváros ellen. A Magyar Kupán szerzett bronzéremmel pedig a KEK részvételt is kivívta a csapat, így az ősz során már nemzetközi megmérettetésben is része lesz a fiataloknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝A Fradi nevét senki ne használja politikai megnyilvánulásra!˝

Orosz Pál nem szeretné, ha bárki politikai megnyilvánulásra használná fel a klub nevét. Tovább olvasom