Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Szívzűr

Európa egyik legjobb klubcsapatánál a profizmus úgy látszik, egyelőre csak a pályára érvényes...

A kisalfold.hu is szombaton írta meg, hogy Aurelia Bradeanu, az Audi-ETO KC román kiválósága szívkatéterezésen esett át, de hétfőn már a többiekkel edzhet és a pályafutása nincs veszélyben. Minderről a műtétet végző professzor nyilatkozott nekünk.

Még aznap délután a klub egy hivatalos közleményt adott ki – a helyesírási hibákat nem javítottuk –, miszerint „Mika, mint többi csapattársa minden év, szezon kezdetekor alapos orvosi vizsgálatokon esik át. A részletes orvosi felmérések mindenre kiterjednek. A különböző fórumokon, a médiában az elmúlt néhány órában felreppent a hír, miszerint a Aurelia Bradeanu »szívkatéterezésen«, illetve »szívműtéten« esett át. A klub eloszlat minden tévhitet és pletykát. A játékos részt vett szívével kapcsolatos teszteken is és teljesen egészséges. Edzést sem hagyott ki, és hétfőn, ahogy eddig, ott lesz a reggeli tréningen. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a játékost, a szakmai stábot ne zavarják ezzel kapcsolatban."

A „hírt" persze átvette az országos média, több internetes portál azzal, hogy „a Győri ETO közleményben cáfolta a kisalfold.hu korábbi állítását, miszerint a csapat román klasszisa, Aurelia Bradeanu a héten szívkatéterezésen esett volna át".

Az amúgy is elítélendő hazudozás mellett mindez persze kérdéseket vet fel. Milyen állapotok uralkodnak a Bajnokok Ligája megnyerésére törő győri klubnál? Előbb hivatalos közleményt adnak ki, amelyben megcáfolják a valóságot – azt fel sem merjük tételezni, hogy nem tudtak a műtétről...–, majd nem sokkal később reklamálásunkra a közlemény már nem volt található ugyan a klub hivatalos honlapján, de a „cáfolat" eközben ellepte a magyar médiát, jelentős erkölcsi és anyagi kárt okozva ezzel a Kisalföldnek és a lapnak nyilatkozó dr. Dézsi Csaba András professzornak egyaránt.

Azontúl, hogy a klubnak valószínű, a jogi következményekkel is számolni kell, azt csendben megjegyeznénk: Európa egyik legjobb klubcsapatánál a profizmus úgy látszik, egyelőre csak a pályára érvényes...

Európa egyik legjobb klubcsapatánál a profizmus úgy látszik, egyelőre csak a pályára érvényes...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Webber nyerte a Magyar Nagydíjat

Mark Webber nyerte a XXV. Forma-1-es Magyar Nagydíjat. Schumachert megbüntették, mert kis híján a… Tovább olvasom