Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Szexuális zaklatás? A rendőrség nyomoz a Soproni FAC edzője ellen tett bejelentés után

A rendőrség szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást az eset körülményeinek vizsgálatára.A klub megvált az edzőjétől

A napokban több médiumban negatív összefüggésben lehetett a Soproni FAC nevével találkozni a női labdarúgó csapatunk egyik edzőjének zaklatási ügye miatt. Ennek folyományaként elnöki tisztemmel élve az érintett edzőt minden feladata alól felmentettem és a klubtól eltanácsoltam. A klub teljes mértékben elítéli az ilyenfajta cselekedetet és elhatárolódik tőle - közölte Kocsis Tamás, a SFAC elnöke.

A továbbiakban az U-17-es csapat szakmai irányításával Németh Zitát bíztam meg, aki a klub korábbi labdarúgója és szakedzői képesítéssel rendelkezik. A klubnál a szakmai munka zavartalanul működik tovább - zárult a közlemény.

A Bors utolérte az edzőt, aki megtörten vette fel a telefont: – Két éve már meghurcoltak az újságok, mit akarnak még tőlem? Azt persze senki sem ír­ta meg, hogy bűncselekmény hiányában felmentettek. Az ügyvédem tanácsára nem nyilatkozom – zárta rövidre a beszélgetést a férfi.

Nyomozást rendelt el a rendőrség

Szexuális zaklatás gyanújával rendőrségi bejelentést tettek a Soproni FAC női csapat egyik játékosának szülei az együttes edzője ellen. A Soproni Rendőrkapitányság az ügyben a fiatalkorú lány törvényes képviselője jelenlétében tett feljelentése alapján szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást az eset körülményeinek vizsgálatára.

Előzmények

Szexuális zaklatás gyanújával rendőrségi bejelentést tettek a Soproni FAC női csapat egyik játékosának szülei az együttes edzője ellen.

A Kisalföld információi szerint a napokban bejelentést tettek a Soproni Rendőrkapitányságon a város női csapata, a SFAC edzője ellen. A feljelentést az együttes egyik játékosának szülei tették. Úgy tudjuk, a szülők gyanúja szerint a 15 éves, fiatalkorú focista lányt a férfi edzői minőségében szexuálisan zaklatta. A soproni rendőrség az eset körülményeit vizsgálja.

Információink szerint az edző nem most kerül először hasonló helyzetbe. A szakembert akkor is a fiatalkorú lány szülei jelentették fel a rendőrségen.  A hivatalos szervek végül bizonyíték hiányában megszüntették a nyomozást abban az ügyben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budógála Pápán

A pápai Koko-Gym KSE szervezésében pénzdíjas 8-as utcaharc tornát és K1-mérkőzéseket rendeznek a… Tovább olvasom