Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Szerződést bontottak Kovaceviccsel

Szerződést bontott az MKB Euroleasing Sopron női csapata a kiváló bedobóval Gordana Kovaceviccsel.

Gordana Kovacevic
Csütörtökön szerződést bontott az MKB Euroleasing Sopron női csapata a kiváló bedobóval, a szerb Gordana Kovaceviccsel.
Amint arról Török Zoltán, a soproni klub ügyvezetője beszámolt, a szerb hátvédjátékos nem kívánta alávetni magát a klub vezetői azon utasításának, mely szerint a csapat többi tagjához hasonlóan augusztus 1-jei hatállyal kezdje meg a felkészülést a 2005/2006-os szezonra. Miután a soproni klub vezetősége egyértelműen megbizonyosodott arról, hogy Kovacevic nem vett részt hazája nemzeti együttesének felkészülésén sem és mind a mai napig nem érkezett meg Sopronba, úgy döntött: bármily fájdalmas is, megválik Kovacevictől és szerződést bont vele.
A szerződés felbontását Kovacevic ügynökének bevonásával a játékos tudomásával csütörtökön hitelesítették a felek.

A sportvezető hozzátette: „Gordana Kovacevic csapatunk meghatározó játékosa volt hosszú évek óta. Nagyon sokat tett az együttesért, de a múltból nem lehet megélni. Felelősséggel nem dönthettem másként, mert a csapatfegyelem, az egység megőrzése és a szabályok betartása mindenkire vonatkozik. Csak ezen az úton haladva lehetünk sikeresek és csak így követelhetünk profi szellemiséget és teljesítményt az általunk biztosított professzionális körülmények között. Nagyon sajnálom a történteket."

Török Zoltán a kérdésre, illetve a felvetésre, hogy érkezhet-e valaki – netán a Péccsel a napokban szerződést bontó Károlyi Andrea – Kovacevic helyére, nem kívánt reagálni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenbérlet az idényre

Az első évben négy helyett két utánpótlásgárdája lesz a győri Rába Quelle-Fotonnak Tovább olvasom