Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Szerb származású üzletember menti meg a Ferencvárost?

A csütörtökön megjelent Blikk című napilapból megtudható, a Fradi összes gondja megoldódhat! Az egyesület újra érdekelni kezdte Milan Mandaricsot, a dúsgazdag szerb származású amerikai üzletembert, az angol élvonalbeli Portsmouth tulajdonosát. A kérő elmondta, húszéves álma valósulna meg, ha megszerezné Magyarország legnépszerűbb klubját.
Milan Mandarics nem ismeretlen a Ferencvárosnál. Először 1991-ben, majd néhány évvel később újra tárgyalt az egyesület megvásárlásáról, ám miután elviekben mindenről megegyezett az akkori klubvezetéssel, mindkét alkalommal átverték. Ezek után, mint mondta, azért jött most ismét, hogy a súlyos helyzetben levő csapatról tárgyaljon.

Az üzletember a Kempinski szállodában szakított időt a mai Fradival való ismerkedésre. Az általa ismert fradisták közül csak Havasi Mihállyal volt hajlandó beszélni. Az öszszejövetelre egyedül a Blikk újságírója kapott meghívást.
- Pontosan tudom, mit jelent önöknek a Ferencváros. Szabadkán nőttem fel, s már ott megtanultam, hogy a Fradi neve minden magyar embernek szent.
Mi több, ismerek amerikai magyarokat is, akik ugyanezt mondják - nyilatkozta lapunknak Milan Mandarics.

Ennek ellenére ahhoz, hogy eldöntse, ő is beszáll-e a kérők közé, egy hét gondolkodási időt kért. Addig áttanulmányozza a legnépszerűbb magyar egyesületet részletesen bemutató angol nyelvű kiadványt, amit Havasi Mihály adott át neki, de megfontolja azt is, hogy kell-e neki egy újabb nagy kihívás.

- Portsmouthban óriási munkába kezdtünk. Új stadiont építek, játékosokat vásárolok, a legnagyobbak mintájára szeretném átszervezni a csapatot. Erre 200 millió eurót - 50 milliárd forint! - költök. Emellett egy kicsit zavaró lenne most még a Fradi ügyeit is bevállalni, de semmi sem kizárt. Elvégre húszéves álmom valósulna meg, ha az Angliában mégis csak kiscsapatnak számító Portsmouth mellett enyém lehetne a csodás múltú magyar futballóriás is.

Blikk
Gáspár Mihály

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csonttörő egy helyet javított a WBC világranglistáján

Nagy János egy helyet javított legutóbbi helyezésén, így kilencedik a Boksz Világtanács (WBC)… Tovább olvasom