Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Százéves a Csornai SE

A Csornai Sportegyesület az idén ünnepli megalapításának 100. évfordulóját. Elődjét, a Rábaközi Sportegyletet (RSE) 1910. február 21-én hozták létre és elnökének dr. Csánk Dezsőt választották meg.

A CSSE méltóképpen szeretné megünnepelni ezt az évfordulót, emléket állítva mindazoknak, akik sportolóként, edzőként, sportvezetőként, szurkolóként kapcsolatba kerültek az egyesülettel. Az egyesület jelenlegi szakosztályai külön-külön egy-egy emléktornával, illetve egyéb sporteseményekkel ünneplik a jubileumot.

˝Június elején a kézilabdásokkal emlékezünk, illetve ünnepelünk – mondja Családi János, a Csornai Sportegyesület elnöke. – A terveink szerint mind az utánpótlás-, mind a felnőttcsapatok szerepelnek. Júliusban egy felnőtt-labdarúgótornával kívánunk emlékezni a százéves jubileumra, erre NB I-es csapatok meghívását tervezzük. Ez azért is fontos, mivel 1910-ben a labdarúgócsapat és annak támogatói alapították meg az egyesületet. Labdarúgásban az U19-es korosztály részére egy nemzetközi tornát szervezünk, melyen magyar, német és szlovák csapatok vesznek részt, de a szakosztály többi utánpótláscsapatának is tornákat akarunk rendezni. A hónap végén a már hagyományos éjszakai focit tartjuk Holdfény-kupa néven. Augusztus 20-án, illetve 21-én az ünnepségsorozat zárásaként egy küzdő- sportgálát és egy utcabált kívánunk rendezni. A jubileumi események pontos menetrendjéről időben tájékoztatást nyújtunk.˝

Az események megrendezéséhez várnak bármilyen támogatást. Az anyagi felajánlásokat az egyesület 59500186-11065584-es számú bankszámlájára tehetik meg a szponzorok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A sípmesterek is (fel)készültek

Nemcsak a futballisták, a megyei játékvezetők is készültek a hétvégén rajtoló tavaszi szezonra. Tovább olvasom