Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Száz előnevező

Vasárnap délelőtt a futás ünnepe lesz a győri ipari park területén, ahol harmadízben rendezik meg a Philips-félmaratont más futószámok és érdekes kiegészítő programok kíséretében.

Sokan éltek a kijelölt határidőkkel jelzett előnevezés adta lehetőséggel, hogy kedvezményes nevezési díj ellenében indulhassanak a nagy győri futóverseny 21 km-es, félmaratoni távján. Amint Molnár Z. Csabánétól, a megyei szabadidősport-szövetség elnökétől, a verseny főszervezőjétől megtudtuk, eddig mintegy százan jelentkeztek a félmaratoni táv egyéni versenyére.

A csapatversenyre még igen gyér a jelentkezés, mindössze tizenegy trió fejezte ki eltökélt szándékát az indulásra, így még várják a munkahelyek és baráti kötődésű közösségek feliratkozását. Él a kedvezmény lehetősége is, ugyanis holnapig a csapatok is 600 forintos megtakarítással nevezhetnek. Június 12-ig ugyanis a nevezési díj a háromtagú váltóknak 2400 forint a vasárnapi helyszíni 3000 forintos nevezési díjjal szemben.
Az egyéni félmaratoni versennyel is hasonló a helyzet, hisz holnapig 2500 forintért nevezhetnek a futók, vasárnap reggel viszont a verseny helyszínén már 3000 forintot kell fizetni. (Az előnevezés a megyei szabadidősport-szövetség Batthyány tér 2. szám alatti irodáján, Jámbor Vilmosnénál lehetséges.) S ha már a nevezési díjakról esett szó, említsük meg, hogy a fiatalabb generáció, valamint az egészen kezdő futók számára tervezett 3,8 km-es, úgynevezett rövid távú versenyre felnőtteknek 600, a diákigazolvánnyal rendelkezőknek pedig 400 forint a nevezési díj.

Jó tudni, hogy a városi önkormányzat felajánlása folytán a legtöbb gyermek versenyzőt indító iskola szép ajándékot kap, de különdíj jár a legtöbb versenyzőt nevező ipari parki munkaközösségnek is.
A félmaratoni egyéni (21 km) és váltóverseny (6+10+5 km) rajtja az ipari parki Philips-üzem bejáratától 9 órakor, a 3,8 km-es futásé pedig ugyanonnan 9.10-kor lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Komjáti megy, Pintér érkezik?

Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy nem Komjáti András irányítja a következő évadban a Matáv Sopron… Tovább olvasom