Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Szavazásunkon Kálmán bácsi nagy fölénnyel nyerte el az ETO kispadját

Kicsit széttrollkodtuk a szavazást, aztán a Trollfoci Olvasói is beszállták, így aztán az egykori Szőke Sziklát még Tipszmiksz Csabi sem tudta megszorítani!

Hétfőn 10 óráig közel 4500 voks érkezett a kisalfold.hu szavazására.
Szavazás

A kisalfold.hu információi szerint hét közepén hivatalosan bejelentik Pintér Attila utódját, addig is Önöké a vásár, még Tipszmiksz Csabira is voksolhatnak! A Kisalföld napilap információi szerint továbbra is Horváth Ferenc a legesélyesebb jelölt a győri zöld-fehérek kispadjára.  


Korábban

Horváth Ferenc a legesélyesebb a Győri ETO megüresedett kispadjára, de a győri klub hivatalosan még nem közölte az új edző nevét.

Úgy tűnik, megtalálta a Győri ETO vezetősége Pintér Attila utódját. Noha egyezség még nincs, de információnk szerint a szövetségi kapitánnyá kinevezett vezetőedző helyét Horváth Ferenc foglalhatja el a bajnokcsapat kispadján.

Mint ismert, a nagy külföldi kapitánykeresésben végül a magyar Pintér Attilát találta meg a Magyar Labdarúgó Szövetség, az ETO mestere pedig boldogan mondott igent a hívó szóra.

Egy ideig úgy festett, a távozó szakember helyére külföldi edző kerül – információink szerint egy német edzővel még mindig kapcsolatban állnak a zöld-fehérek –, s akadtak önjelöltek is, ám Tarsoly Csaba tulajdonos Horváth Ferencre, a Paks negyvenéves vezetőedzőjére bízná leginkább a csapatot.

Úgy tudjuk, az egyeztetések már napokkal korábban megkezdődtek, s szombaton többször is tárgyalt Tarsoly Csaba Haraszti Zsolttal, a paksiak ügyvezetőjével Horváth Ferenc átengedéséről, így aztán nem lenne meglepetés, ha még ebben az évben bejelentenék a felek a megállapodás tényét.

Horváth Ferencet egyébiránt nem először vásárolná ki egy klub, hiszen a korábban Szigetszentmiklóson dolgozó 32-szeres válogatott labdarúgót szezon közben vette át a Kecskeméti TE, majd aztán Haraszti Zsolt nem kevés utánajárásának és persze némi anyagi befektetésének köszönhetően Kecskemétről a Paks szerezte meg.

Noha tehetséges edzőről van szó, mégsem tudható, miért ennyire kapós Horváth Ferenc, hiszen eddigi edzői pályafutása során különösebb eredményeket nem mutathat fel.

Persze az ETO nagy lehetőséget kínál a fiatal szakember számára, hiszen a honi mezőny egyik legjobb csapatával, legerősebb keretével dolgozhat, s mutathatja meg edzői kvalitásait. Mindenesetre ha az üzlet megköttetik, elmondható, hogy Horváth Ferenc a legkapósabb magyar edző, hiszen három év alatt háromszor "veszik meg".

Az ügymenet egyébként egyáltalán nem szokatlan a világ futballjában, hiszen számos példa van hasonló tranzakcióra. Arról, hogy a Paks mennyit kér az edzőért, egyelőre nem tudunk, de nem kizárt, hogy akár játékosok is érkezhetnek Győrből cserébe a szakemberért.

Előzmény - A Nemzeti Sport Online klub közeli forrásból úgy értesült, hogy a korábbi sajtóinformációknak megfelelően Horváth Ferenc lesz a Győri ETO labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

A Nemzeti Sport Online már korábban előrevetítette, hogy a jelenleg az MVM-Paksot irányító Horváth Ferenc lehet az ETO vezetőedzője. A teol.hu már úgy tudja, a felek szinte mindenben megegyeztek, a győriek kivásárolják a tolnaiak trénerét élő szerződéséből.

A Győri ETO hivatalon honlapján egyelőre nincs hír az új edző személyéről. 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holland szakember a Magyar Futball Akadémia élén

Pieter de Jongh Szalai Lászlót váltja, aki az MLSZ edzőképző központjának vezetője lett. Tovább olvasom