Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

SVSE: bíznak a sikeres tavaszban

Két nappal a tavaszi rajt előtt megtartotta immár hagyományosnak mondható szurkolói ankétját az SVSE.

A megjelenteket Csiszár Ákos, ügyvezető igazgató köszöntötte, aki a közös sikerekről beszélt, melyet csapat és szurkoló csak együtt érhetnek el.

Az új igazolásokkal kapcsolatban kiemelte, hogy mindhárman megjártak az NB I-et, és azért kerültek Sopronba, mert erősítést jelentenek a csapatnak.

„Viszontagságos fél éven vagyunk, de sikerült a helyzetet stabilizálni, és remélhetőleg elindulunk azon az úton, hogy minél sikeresebben és eredményesebben szerepeljünk" – fogalmazott az ügyvezető.

Elmondta, hogy a klub azért dolgozik, hogy minden labdarúgónak tiszteletet jelentsen a soproni mez viselése, egyben reményét fejezte ki, hogy többen állnak a tavasszal a csapat mellé.

Supka Attila szakmai igazgató hangsúlyozta, hogy amit szerettek volna, azt el tudták végezni a csapattal, hozzátéve, hogy majd a meccsek mutatják meg, hogy milyen munkát végeztek.

A felkészülési ellenfelekről szólva elmondta, hogy mindenképpen erősebb képességű csapatok ellen akartak pályára lépni, ahol a csapat fejlődni tud, és a játékosok testközelből tapasztalhatják meg, hogy hova is szeretnénk eljutni.

A keretről szólva úgy fogalmazott, hogy nem történt nagy változás, nem is volt cél, inkább posztokra kívántak igazolni, így került a támadórészbe Heffler Norbertés Faggyas Milán, illetve bal oldali védőnek Katona Máté.

Reményét fejezte ki, hogy a tavasz jobban fog sikerülni, mint a bajnokság első fel és a csapat azt az eredményességet tudja folytatni, amit az ősz végén mutatott. A cél továbbra is a biztos bennmaradás, minél előkelőbb pozíció kiharcolásával – hangzott el a rendezvényen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniqa-Euroleasing Sopron - Folytatás a Szpartakkal

Drámai mérkőzésen hosszabbításban, Fegyverneky Zsófiának a dudaszóra dobott triplájával győzte le a… Tovább olvasom