Kisalföld logö

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -8°C | -1°C

Strandröplabda - Nyitány az Aranyparton

A hétvégén Győrött kezdődik meg a magyar bajnokság, ami négy mesterversenyből és egy döntőből álló versenysorozat.

A győri forduló egyben kiválasztó torna is, hogy 2014. június 28–29-én Portugáliában ki képviseli hazánkat a 2014–2016. évi CEV Strandröplabda Kontinentális Kupán. Nemenként két-két páros indulhat egy-egy nemzetből. A férfiaknál egy kiemelt párosunk már van. A kiemelés a múltbeli eredmények és a nemzetközi szintű múlt ismeretében Bagics Balázst és Koch Róbertet illeti.

A férfiaknál 19, a nőknél 11 páros indul a győri fordulón. A nevezettek között a strandröplabdázás elitje is szerepel, a lányoknál például Józsa Zsuzsanna, a férfiaknál többszörös magyar bajnok párosok, dr. Horváth Balázs–Vocskó Máté, Buday Balázs–Rácz László vagy a már említett Bagics Balázs–Koch Róbert.

A sorozat helyszínei és időpontjai. Mesterversenyek: június 7–8., Győr, Aranypart (szombaton 9, vasárnap 9.30 óra); június 20–22., Debrecen, Nagyerdei Stadion (centerpálya), Aquaticum Strand- és Termálfürdő, Debreceni Egyetem sporttelepe; július 4–6., Gyenesdiás, Gyenesi Lídóstrand; július 18–20., Miskolc, Városháza tér (centerpálya), Selyemréti Strandfürdő.
Döntő: augusztus 2–3., Budapest.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Multifunkcionális stadion épül Diósgyőrben

A 4,5 milliárd forintos beruházást a központi költségvetésből fedezik. Tovább olvasom