Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Stark túl a térdműtéten

Szerdán elkezdte az erőnléti edzéseket Stark Péter, a Győri ETO FC nemrégiben megműtött válogatott labdarúgója.

Hosszú kihagyás után még az MTK elleni bajnokin tért vissza csapatába Stark Péter. Úgy tűnt, teljesen rendbe jött – korábban arról volt szó, műteni kell, végül nem operálták meg a futballista térdét –, ám a következő fordulóban, az FC Fehérvár ellen ismét kiújult a porcsérülése.
„Csillagokat láttam a fájdalomtól, már az öltözőbe alig tudtam bemenni – kezdte a futballista.

–  Éreztem, hogy ezúttal már nem úszhatom meg beavatkozás nélkül, sajnos igazam lett."
Úgy volt, a játékost Székesfehérvárott műtik, azonban ekkor az operáció még elmaradt.

„Sok mindent visszahallottam már, miért nem műttettem meg magam Fehérvárott, majd később Budapesten. Ennek egyszerű az oka: Székesfehérvárott tizenhét óra étlen várakozás után is halogatták az operáció elkezdését, az egyik orvos pedig még a köszönésemet sem fogadta el. A fővárosban más jellegű volt a probléma. Minden rendben történt, egészen a nyugtató injekció beadásáig. Ezzel általában nem szokott gond lenni, ám nálam épp ellenkező hatást váltott ki a gyógyszer. Teljesen kikészültem, remegni kezdtem, ki kellett mennem az épületből és egészen tizenegytől délután ötig csak bolyongtam a sportkórház területén. Amikor ezt elmeséltem az orvosaimnak, megértették a dolgot, tapasztaltak már ehhez hasonlót, de természetesen a műtétet el kellett halasztani. Két nap után jöttem csak teljesen rendbe."

Ezután döntött úgy a játékos, hogy Győrben végezzék el a beavatkozást.
„Épp a névnapomon, huszonkilencedikén műtött meg dr. Milanovich Gábor. Köszönet neki és a kórházi dolgozóknak, kiváló ellátást kaptam, s kivétel nélkül mindenki hihetetlenül kedves volt velem."
S hogy a baj ne járjon egyedül, még az operáció előtt Starkkal történt egy különös baleset.

„A panellakásom előtt kutya támadott meg egy kismacskát. Közbeavatkoztam, megmentettem a kis állatot, aki ijedtében beleharapott a kezembe. Mint később kiderült, a macska sajnos elpusztult, s igaz, nem mutatkoztak rajta a veszettség jelei, a biztonság kedvéért beoltottak a súlyos betegség ellen."

Visszatérve a sérülésre, a játékos elmondta, tegnap már elkezdte az erőnléti edzéseket.

„Túl vagyok a gyógytornán, most már kondizom, remélem, hamarosan elkezdhetem a futóedzéseket is. Minél hamarabb futballozni szeretnék, ennél jobban most semmire sem vágyom, iszonyúan hiányzik a játék."
Stark Péter eltökélt, minél hamarabb a pályán szeretne futballozni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kizárással büntették a Németeket

A Nemzetközi Bowling- és Tekeszövetség mosonmagyaróvári ülésén kizárta a szövetségből Németországot,… Tovább olvasom