Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Stadion nélkül maradhat a Honvéd és az MTK

Augusztus 16-tól a Sportfólió Kht. megszünteti szolgáltatásait a Budapesti Honvéd FC-vel, és az MTK Budapest Kft-vel szemben. Ez áll abban a levélben, amelyben a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportmisztériummal történt egyeztetés után a társaság képviselője küldött a két NB I-es futballklubnak.
Augusztus 16-tól a Sportfólió Kht. megszünteti szolgáltatásait a Budapesti Honvéd FC-vel, és az MTK Budapest Kft-vel szemben. Ez áll abban a levélben, amelyben a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportmisztériummal történt egyeztetés után a társaság képviselője küldött a két NB I-es futballklubnak. Az ok egyszerű: az érintetteknek nincs a Sportfolio Kht.-val fennálló szolgáltatói szerződésük.

A két klub sem edzéseket, sem versenyeket, sem egyéb rendezvényeket nem tarthat a kényszerű szünet ideje alatt. A két klub sportolói, tisztségviselői csak külön engedéllyel léphetnek be a létesítményekbe.

„Megerősíthetem az információt, az említett klubokkal már január óta folyik a tárgyalás. A cél az, hogy átvállalják az üzemeltetéssel járó anyagi terheket, hiszen a Sportfólio Kht.-nak erre nincs további forrása. Megegyezés azonban eddig nem született" – mondta Vass Károly, a Sportfólio Kht. vezérigazgatója, aki hozzátette: „Az egyesületek mindvégig tisztában voltak az augusztus 16-i határidővel."

Vass elárulta: ha nem születik megállapodás, a két klub hétfőtől sem edzéseket, sem versenyeket, sem egyéb rendezvényeket nem tarthat a Bozsik-, illetve a Hidegkuti-stadionban, s a sportolók, tisztségviselők csak külön engedéllyel léphetnek be a létesítményekbe, amelyekben szünetelni fog a víz- és áramszolgáltatás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda: vereség az oroszoktól

A magyar férfikézilabda-válogatott 31-26-os vereséget szenvedett a címvédő Oroszországtól a Faliró… Tovább olvasom