Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Sporttal a drogok ellen

Küzdősport - A Likócsi Ashihara Karate KSE szervezésében a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház adott otthont a X. Győri Ashihara Karate Gálának.
A gála jelmondata a „Sporttal a drogok ellen! A sport legyen a szenvedélyed!” volt.

„Ahogyan a rendezvény nevében is olvasható, szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét a szabadidő hasznos eltöltésére, hogy a mozgást, a sportot válasszák, kerüljék a rossz társaságot és semmilyen körülmények között ne nyúljanak a drogokhoz. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nálunk sportoló gyermekeket ne csak fizikailag neveljük. Ez adódik a sportág jellegéből is, hisz aki ezt a harcművészetet választja, azzal életformát is választ magának: megtanul segíteni önmagán és másokon, s az évek során kitartó, céltudatos, mégis szerény emberré válik” – fogalmazott Durgó Attila, a Likócsi Ashihara Karate KSE vezetője, a viadal egyik főszervezője, aki hozzátette, hogy a Magyar Ashihara Karate Szövetség és a Magyar Shidokan Karate Szövetség közösen gyűjtést szervezett a vörösiszap által sújtott terület lakóinak megsegítésére.

A rendezvényen 14 sportegyesület 140 versenyzője vett részt. Az egész napos gálán, telt ház előtt, több stílus (ashihara karate, kyokushin karate, shidokan karate, kick-box) versenyzői, mutathatták meg küzdeni tudásukat, technikai felkészültségüket.
Az egyéni versenyzés mellett értékelték a csapatokat is, összesítésben a Likócsi–Győrszentiváni Ashihara Karate KSE az első helyen végzett.

Az egyéni eredmények.

Első helyezettek: Antalics Viktor, Könnyid Eszter, Horváth Emília, Kompis Olivér, Eöry Gábor, Farkas Dorottya, Horváth Eszter, Antalics Máté, Bögi Zsolt, Köveskúti Balázs, Horváth Krisztián, Szála Zoltán, Feren- czi Csongor, Németh Krisztofer.

Második helyezettek: Antalics Máté, Fazekas Zsanett, Dömötör Norbert, Könnyid Márk, Zellei Roland, Bögi Richárd, Horváth Krisztián, Horváth Julianna, Varga Péter, Vulcz Benjamin, Halász Petra, Gere Gábor, Balogh Tamás, Egyed Bulcsú, Dénes Ákos, Kebelei Csaba, Töreki Milán.

Harmadik helyezettek: Deák Bence, Hérics Dominik, Ramecz Ádám, Antalics Máté, Pfeiffer Laura, Németh Dzsenifer, Csanádi Mihály, Tenki Péter, Pál Patrik, Pfeiffer Márkus. A legtechnikásabb harcos Bögi Zsolt, a legkiemelkedőbb harcos Antalics Viktor és Zellei Roland lett.

Olvasóink írták

  • 1. ashiharagyor 2010. október 14. 15:35
    „A verseny teljes eredménylistája és képei pár napon belül megtalálhatók lesznek honlapunkon www.ashiharagyor.hu”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Chile: felszínen a bányában rekedt válogatott focista is - videó

Mind a 33 chilei bányászt sikerrel a felszínre hozták. Közöttük volt a korábbi válogatott focista,… Tovább olvasom