Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Sportkarácsony a győri Radnótiban

A győri Radnóti Miklós Általános Iskola az idén is nagy sikerrel rendezte meg hagyományos sportkarácsonyát. Több sportág képviselői közönségsikert aratva szerepeltek az eseményen.
Az idén is változatos program szórakoztatta az iskola diákjait, akik hatalmas lelkesedéssel és örömmel fogadták a hozzájuk látogató sportolókat.

Láthattak a gyerekek ökölvívó-bemutatót – ki is próbálhatták, hogy milyen érzés kesztyűt húzni – a Dóra Box Club révén. Az iskola ifjú kosarasai Lantos Márton edző irányításával csináltak kedvet a sportághoz, míg a Kozi Csocsó Club világbajnokai Kozák Gábor csapatvezetőnek köszönhetően mutatták be, hogy milyen a csocsó, ha profi szinten művelik.

A labdarúgókat Kopácsi Barbara U19-es magyar válogatott képviselte a Győri Dózsából, míg a Duna Takarék ETO FC futsalosai közül Matkovics Gábor és Szabó Péter az iskola legügyesebb futsalosaival – Jász Dominikkal és Csuti Dominikkal – ellen egy villámmérkőzést is vállaltak.

Az iskola a hagyományok szerint díjazta a legjobb sportolóit: Rafainé Roll Zsuzsanna, az intézmény igazgatója Horváth Emil labdarúgónak és Juhász Ákos asztaliteniszezőnek adta át az Érdemes Sportoló díjat. Kiemelkedő teljesítményéért Veller Patrik és Milic Márkó labdarúgók is elismerésben részesültek.

Vígh Zsolt, az iskola sportéletének mindenese, a sportkarácsony egykori ötletgazdája és szervezője elégedetten és örömmel nyugtázhatta, hogy az iskola szűkös adottságai ellenére a rendezvény ugyanolyan színvonalas volt, mint korábban az évek során.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági gála

Labdarúgás - Jótékonysági gálára várják a sportrajongókat a két ünnep között – a válogatott… Tovább olvasom