Kisalföld logö

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 17°C | 30°C Még több cikk.

Soproni VSE: Barna Máté atya megáldotta a csapatot

Nem fogják ingyen adni a győzelmeket. Kitartás és munka nélkül ne számítsanak eredményre - hangsúlyozta Barna Máté atya, miután megáldotta a Soproni VSE labdarúgó csapatát.

Barna Máté látogatott el kedden délelőtt a Soproni VSE labdarúgócsapatához. A domonkos atya Csiszár Ákos meghívására áldotta meg a labdarúgókat.

Barna Máté atya egy mezt is kapott.
Barna Máté atya egy mezt is kapott.– Az atyával régi jó barátok vagyunk, innen jött a gondolat, hogy felkérjük: látogassa meg csapatunkat – mondta el megkeresésünkre Csiszár Ákos, szakosztály igazgató. – Barna Máté röviden beszélgetett is a játékosokkal. S egyben arra kérte őket, hogy bármilyen problémájuk is van, nyugodtan forduljanak hozzá.

Barna Máté a látogatáskor kifejtette: a sport az élet leképezése. – Nem fogják ingyen adni a győzelmeket. Kitartás és munka nélkül ne számítsanak eredményre – tette hozzá az atya, aki azt próbálta tudatosítani a labdarúgókkal, hogy Sopront képviselik. Nagy közönség áll mögöttük, akik támogatják őket. Kívánom, hogy tudjanak a soproni elvárásoknak eleget tenni – zárta szavait Máté atya.

Olvasóink írták

  • 2. szabadtér 2013. február 14. 08:11
    „Eddig aggódtam, de hála Istennek, most már biztos a benntmaradás!!!”
  • 1. nága 2013. február 12. 13:45
    „Csak aztán használjon is az áldás azt kívánhatjuk!!!

    Másik, korábbi cikkhez itt szólok hozzá, mivel máshol nem lehet.
    Figyelmükbe ajánlom a soproni tekéseknek és az önkormányzatnak, hogy ez évben Zalaegerszegen teke VB lesz, amire új pályákat szerelnek fel, amit megvehetnének a VB után és beboríthatnák vele a soproni pályát!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kosálabda: Cindy Lima Győrben folytatja

A 196 cm magas, 31 éves spanyol válogatott játékos várhatóan szerdáig csatlakozik a győriek… Tovább olvasom