Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Soproni öröm, győri bánat

Balogh Judit szerint csapata kitűnően helytállt ahhoz képest, hogy milyen erős ellenfelük volt.
MKB- Euroleasing BEAC 106-61

Első hét támadását kosárral fejezte be az ellenfelének nekieső MKB. Hiába kért 14–4-nél időt a bemutatásnál a közönség által vastapssal köszöntött korábbi kedvenc Balogh Judit, újabb négy soproni találat következett.

A fővárosiak különösen Koncz révén kiegyenlítetté tették a játékot. A második szakasz elején Kocsis B. amellett, hogy eredményes volt, kitűnően szolgálta ki társait. A félidő végére ellaposodott a játék, a hazaiaknál védekezésben kihagyott a figyelem, és a felbátorodó egyetemisták ezt ki is használták.

A harmadik negyedben nem igazán törődtek a felek a védekezéssel. A zárószakaszban aztán újra összeszedték magukat a soproniak védekezésben is. A zöld-sárgák újra elérték a száz pontot, és harmadik meccsükön is ugyanúgy 106 pontig jutottak, mint az első kettőn.

Natalia Hejková: – Nagyon sok a hatvanegy kapott pont. Úgy tűnik, a könnyebbnek tűnő ellenfelek, a kis csapatok ellen csak öt percig védekezünk igazán, és ez nagy baj, mert élesebb meccseken ez könnyen visszaüthet.

Balogh Judit: – Ahhoz képest, hogy milyen erős ellenfelünk játékosállománya, azt gondolom, kitűnően helytállt a csapatom.

MiZo-Pécs Rába Quelle Veritas Foton 98 - 47

Ezen az összecsapáson, ahogyan azt várni lehetett, tulajdonképpen csak a különbség volt kérdéses. A vendégek szimpatikusan küzdöttek, ám ez is kevés volt a bajnokság egyik nagy esélyesének otthonában. Annyi öröme azért lehet a győrieknek, hogy a Pécset megakadályozták a mindig bűvös százas határ átlépésében.

Rátgéber László: – Négy nehéz edzéssel készültünk erre a meccsre. Örülök, hogy a lányoknak sikerült áttörniük a fájdalomküszöböt. Ez volt az utolsó könnyű meccsünk, legközelebb itthon már a világsztár Szamara ellen kell parkettre lépnünk.

Magyar András: – „Felkészülésünk" végére értünk, a körülményekhez képest tisztességesen helytálltunk. Számunkra most kezdődnek az igazi rangadók az alsóház csapataival, ahová mi is tartozunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar kapitánykirály

"Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Baróti Lajos utolsó nagy korszakának sikereit… Tovább olvasom