Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Sopronban vastaps a vereség ellenére is

Matáv Sopron 2 (2) DVSC-Megaforce 3 (3) Sopron, Arany Ászok Liga-mérkőzés, 3400 néző. V.: Megyebíró (Medovárszki, Tóth).

MATÁV SOPRON
Hajdu 2,5
Grósz 2,5
Lambulic 2,5
Pető 3
Hanák 2,5
Lazic 3
Bagoly 3
Fehér 3
Sifter 2,5
Vasas 3,5
Tóth M 4

Sifter h. Pintér 3 (a szünetben), Fehér h. Muzslay (70. p), Grósz h. Baumgartner (83. p)

Edző: Dajka László
Gsz.: Tóth M. (2)

Sárga lap: Vasas 16. p

 DVSC- MEGA

Tomic
Balog
Éger
Szekeres
Bernáth
Nikolov
Vincze
Madar
Halmosi
Bogdanovic
Andorka
Bernáth h. Kiss (57. p), Bogdanovic h. Szatmári (57. p), Andorka h. Bajzát (74. p)
Vezetőedző:
Szentes Lázár
Gsz.: Andorka (2), Bernát
Sárga lap: Madar 8., Vincze 51.p, Nikolov 79.p, Tomic 88.p.

20. p: Bogdanovic tálalt a jobbösszekötő helyén kilépő Madar elé. Hajdu rossz ütemben futott ki. Madar a 16-oson belül átemelte fölötte a labdát, amelyet a berobbanó Andorka közvetlen közelről a soproni kapu közepébe fejelt. 0–1.

28. p: Hanák bal oldali beadását Tóth M. csúsztatta Tomic kapujának bal oldalába. 1–1.

29. p: Bogdanovic szöktette a bal oldalon kilépő Halmosit. A soproniak lest reklamáltak, de Hanák bentragadt, Halmosi keresztbe lőtte a labdát, amelyet a túloldalról érkező Bernáth estében a soproni kapuba kotort. 1–2.

43. p: Egy jobb oldali beadást követően Sifter fejelte le a labdát Tóth M. elé, aki amikor lőni akart, Szekeres lerántotta. A jogos büntetőt a sértett a jobbra mozduló Tomic mellett magabiztosan lőtte a kapu bal oldalába. 2–3.

Újra öt gólt láthattak a szurkolók a Káposztás utcában, ám ezúttal nem az előző két fordulóban „megszokott" öt–nullás elosztásban. A drukkerek ezúttal vegyes érzésekkel mehettek haza a lefújás után. Láttak egy remek, a magyar átlaghoz képest kitűnő iramú, színvonalas, élvezetes találkozót, egy jól futballozó soproni csapatot – amely mégis kikapott.
Pedig úgy indult a meccs, hogy ismét nagy gólarányú hazai siker születhet.

Az első negyedórában szinte percenként dolgozta – de sajnos hagyta is – ki a helyzeteit a Matáv. Ezzel szemben a debreceniek az első félidőben háromszor jöttek át a félpályán, s mindháromszor eredményesek voltak, így vezetést szereztek.

Az iram, a lendület térfélcsere után sem hagyott alább, és bő öt perc alatt újabb két óriási helyzetet hagytak ki a hazaiak. A Matáv beszorította ellenfelét, de az előnye birtokában érthetően kontrákra játszó Loki ellenakciói is rendre veszélyesek voltak.

Ekkor azonban már Andorkáék is elrontották a befejezéseket. A soproniak helyenként igen jól futballoztak bajnokesélyes ellenfelükkel szemben és mindent elkövettek a siker érdekében. Ezt értékelték is a szurkolók, akik a vereség ellenére vastapssal köszöntötték a soproni futballistákat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matáv sopron: kérdőjelek a védelemben

Az elmúlt két hazai mérkőzésén a Matáv Sopron labdarúgócsapata mindkét ellenfelét 5–0-ra… Tovább olvasom