Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Sopronban megint tervezik a lelátók lefedését

Az elképzelések szerint a beruházás keretében teljesen lefedik a stadion nézőterét.

Friss hír Sopronban az SVSE-GYSEV háza tájáról, hogy elkészült a városi stadion rekonstrukciós terve, a jóváhagyását követően elkezdődhetnek a munkálatok. Az elképzelések szerint a beruházás keretében teljesen lefedik a stadion nézőterét. A tervek engedélyezése néhány héten belül megtörténhet.

A Lövér körúti műfüves pályát tavaly márciusban vették birtokba a soproni focipalánták
A Lövér körúti műfüves pályát tavaly márciusban vették birtokba a soproni focipalánták


A Kisalföldben 2007 augusztusában már írtunk arról, hogy elkészült a Káposztás utcai stadion befedésének engedélyezési terve. Az akkori számítások szerint 200 millió forintba került a munka, a kivitelezés azonban nem indult el.

A soproniak bíznak benne, hogy ezúttal semmilyen okból nem fut zátonyra a beruházás ötlete.

Az SC Sopron utánpótlás-nevelő egyesület a csapatsportágakat támogató programból eddig működésre kapott pénzt. Most pedig – a tao bevezetése óta először – kapott lehetőséget infrastruktúrájának fejlesztésére.

A 38 millió forintból a Lövér körúton folytatódik a beruházás, a közelmúltban átadott nagyméretű műfüves pálya után felújítják a centerpálya mellett található betonlelátót, továbbá automata öntözőrendszert és mindkét pályán két-két nagyméretű kispadot építenek ki. Felszerelnek egy digitális mobil eredményjelzőt is.

Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke: – A fejlesztések több fokozatban fognak megvalósulni. Rendkívül fontos, hogy a gyerekek és adott esetben a felnőttek is megfelelő körülmények között készülhessenek. A munkálatok tavasszal kezdődnek el és augusztusban az új bajnoki szezonra a soproni csapatok már birtokukba vehetik a felújított sporttelepet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Babos Tímea párosban is búcsúzott

Babos és társa két játszmában kapott ki szerdán a negyedik helyen kiemelt szlovén duótól. Tovább olvasom