Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Sopron - Fizetnek, csak később

Labdarúgás - Köteles Zsolt, az FC Sopron ügyvezetője úgy döntött: tiszta vizet önt a pohárba. A sportvezető azzal kereste meg a Kisalföldet, hogy pontos képet adjon arról, mekkora a klub tartozása a játékosok és a szakmai stáb tagjai felé.
Tény, hogy van tartozásunk, de messze nem igazak azok a korábban megjelent hírek, miszerint a szezon kezdete óta nem kaptak volna pénzt a labdarúgók. A júliusi munkabérüket megkapták a játékosok, köztük értelemszerűen a nyáron igazolt futballisták is. Amivel tartozunk, az az augusztusi munkabér, valamint egy reklámszerződés bevételéből a játékosokra eső rész. A tulajdonrész átadása-átvétele tart, amikort ez befejeződik, a régi és az új tulajdonos közösen rendezi az elmaradásokat."

A kérdésre, miszerint a pontprémiumot megkapta-e a csapat – ideértve a labdarúgókat és a szakmai stáb tagjait – azt felelte az ügyvezető, hogy a megszerzett bajnoki pontokért járó pénzt a megállapodások értelmében egy összegben, majd az őszi, tavasszal pedig a tavaszi szezon után utalja a klub.


Botár László

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgás: Tokody egyre jobb formában

Tokody Tibort ugyan most is kisebb sérülések zavarják, ám úgy tűnik, a Győri ETO FC rutinos… Tovább olvasom