Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

Sopron-REAC: a jövő héten folytatódik

Labdarúgás - Nem született egyelőre megállapodás a soproni önkormányzat és a REAC vezetősége között az ez utóbbit működtető gazdasági társaság megvásárlásáról.
Amint arról Kuslics Balázs, az önkormányzat sajtóreferense beszámolt, nem született megállapodás a REAC és a soproni önkormányzat között. A felek kapcsolattartása folyamatos, s bár az álláspontok egyik részről sincsenek „bebetonozva", a héten nem sikerült megegyezni a gazdasági társaság megvásárlásáról. Tárgyalóasztalhoz legközelebb a jövő hét elején ülnek a felek.

Érdekes kérdés, mi lehet az FC Sopron NB III-as csapatával. Végh Tibor, a FC Sopron B edzője érdeklődésünkre elmondta: a gárda szétszéledt. Öt labdarúgó – Fentős Ákos, Horváth Gábor, Németh Dávid, Németh Bálint és Tóth Zsolt – biztos, hogy Sopronban marad, hiszen ők átigazoltak az SVSE-GYSEV csapatához. Ami Végh Tibort illeti, az edző egyelőre munka, azaz csapat nélküli.

Vida Gábor, az MLSZ versenyszervezési osztályának munkatársa érdeklődésünkre elmondta, az FC Sopron első fokon történt kizárása még nem emelkedett hivatalosan jogerőre, s addig az MLSZ-nél mindezt úgy kell tekinteni, mintha létezne az FC Sopront üzemeltető kft. és az első, valamint a harmadosztályú csapat.

Köztudott, hogy az FC Sopron kft.-nek sem licence, sem vagyona nincs. Pénteken – a héten immár másodszor – közgyűlést tartott az FC Sopront üzemeltető gazdasági társaság. A hét eleji közgyűlés határozatképtelen volt, mivel a többségi tulajdonos képviselői nem jelentek meg. A tegnapin sem, de ezen már a kisebbségi tulajdonos is hozhatott határozatot. Nos, az FC Sopront üzemeltető gazdasági társaság tegnapi közgyűlésén február 29-i hatállyal elfogadták az ügyvezető igazgató, Köteles Zsolt lemondását, akinek az említett napig pontos mérlegbeszámolót kell készítenie. Az új ügyvezető Wischy Péter, a Sopron Holding Zrt. sportrészlegvezetője lett.

Olvasóink írták

  • 2. kormos jános 2008. február 16. 09:11
    „Miért köztudott, hogy jövő hét elején lesz megoldás? A cikk szerint "csak" tárgyaló asztalhoz ülnek...”
  • 1. pisti 2008. február 16. 09:01
    „Sajnos meginnt másra vagyunk utalva!! Ha a Reac megkapja a haladékot akkor nem lessz sopronnak nb1-es csapata.Köztudott jövö hét elején születik megoldás csak sajnos nemtudom kinek lessz jó? Remélem nekünk Soproniaknak!!! Hajrá Sopron!!! A remény hal meg utoljára!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A sÖrdögök utolsó szalmaszála

Kosárlabda - Szombaton este a Soproni sÖrdögök bajnoki mérkőzésen fogadja az Albacompot. Vasárnap az… Tovább olvasom