Kisalföld logö

2018. 09. 20. csütörtök - Friderika 15°C | 26°C Még több cikk.

Sok volt a tizenegy találat

Tippjáték - Ezúttal is több meglepetéseredmény született a Tippmesterben szereplő sporteseményeken, nyilván emiatt senki nem ért el telitalálatot. Sok volt a tizenegy és a tíz jó találat.
Egy mérkőzést törölnünk kellett a tippsorból, ugyanis a pálya használhatatlansága miatt elmaradt a Szombathelyi Haladás győri vendégszereplése. Természetesen ezt a tippet senkinél sem vettük figyelembe.

A legtöbb helyes találat, amit elértek játékosaink, 11 volt a Tippmester elmúlt fordulójában. Ennyit tíz játékosunk ért el, tehát sorsolnunk kellett a három nyertest illetően.

A legszerencsésebb a kónyi Máté Szilárd lett. Heti nyertesünk a futball-labdát győri szerkesztőségünkben veheti át.

Második a mosonszentmiklósi Frank Györgyné, harmadik pedig a bágyogszováti Farkas Attila lett. Jutalmukat, a két mozijegyet és az ETO FC hazai mérkőzésére szóló belépőket postán küldjük el.

A Tippmester 22. fordulójának helyes tippsora: törölve, 1, 2, 1, X, 2, 2, 1, 2, 1, 1, 1, 1 + X.

Ahogy azt korábban jeleztük, játékunkkal havonta is nyerhetnek. Állandó játékosaink között – akik egy hónapon keresztül minden héten küldenek be hozzánk megoldást – eredménytől függetlenül kisorsolunk egyet, s a nyertes márkás sportruházattal lesz gazdagabb. A teljes eredménylista megtekinthető a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két nap, négy siker

Kosárlabda - A címvédő soproni csapat egy nappal a Szombathelyen aratott 126–27-es diadal után… Tovább olvasom