Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 27°C Még több cikk.

Segítséget kaptak

A Kisalföld közreműködésével segítséget kapott az a fogyatékosokból álló kispályás futballcsapat, amely nemrég alakult Győrben.

Segítséget, támogatókat keresett az a fogyatékosokból álló kispályás futballcsapat, amely nemrég lapunkhoz fordult. A megjelent cikk után többen is felhívták Kránitz Bernadettet, a csapat egyik segítőjét és anyagi, valamint erkölcsi támogatásukat ajánlották fel.

Támogatókat a csapatot patronáló dr. Gönczöl László közreműködésével is sikerült találni. Két vállalkozás, a Hajóház, illetve a Pentamix például vállalta, hogy a csapat tagjainak – amikor egy-egy tornára utaznak – autót, sofőrt, összejöveteleikhez pedig termet biztosít. Ágh Miklós, aki egy fogászati cég vezetője, mellesleg utánpótlásedző, anyagilag is támogatná a futballistákat. Ifj. Janeba Miklós volt NB III-as játékvezető a szervezésben segítené a kispályás csapatot.

Kránitz Bernadett elmondta, úgy érzi, komoly segítség ez a számukra, s a csapat nevében is köszöni a felajánlásokat. Véleménye szerint így jobb feltételekkel versenyezhetnek a sportolók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétarcú győri együttesek

A betegségek és sérülések miatt többen is hiányoztak a győri együttesből. Vérten, Juhász és Bognár sem állhatott a szakvezetés rendelkezésére. Ennek ellenére három gyors győri góllal indult a találkozó, s úgy tűnt, sétagalopp lesz a mérkőzés. A folytatásban azonban igencsak hézagosan védekezett a hazai együttes, s a Kőbánya-Spartacus átvette a vezetést. Tovább olvasom