Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 4°C

Róth: újabb három év

Az Audi-ETO KC vezetése újabb három évvel, 2010-ig meghosszabbította Róth Kálmán vezetőedző szerződését.

A szakvezetővel két bajnoki és két Magyar Kupa-aranyérem mellett két EHF-kupa- és egy KEK-ezüstöt nyertek a győriek.

Az Audi-ETO vezetése a hosszú távú jövőt szem előtt tartva már most meghosszabbította Róth Kálmán nyár végén lejáró szerződését – jelentette be a klub tegnapi sajtótájékoztatóján Vanyus Attila elnök. A megállapodás értelmében a szakvezető 2010-ig kötelezte el magát a zöld-fehérekhez.

„Róth Kálmánt az ország egyik legígéretesebb edzőjének tartjuk, aki eddig is nagyon eredményesen dolgozott, hiszen két bajnokságot és Magyar Kupát nyert az együttessel. Döntő volt az is, hogy ETO-s kötődésű, amit jelez az is, hogy egy évet leszámítva mindig a klub alkalmazásában állt, legyen szó a felnőttcsapatról vagy az utánpótlásról. Emellett folyamatosan képzi magát, s a szakmán belül is nagy megbecsülésnek örvend" – indokolta a döntést Vanyus Attila.

Róth Kálmán a következőket nyilatkozta: „Három és fél éve vettem át a csapat irányítását, s ez idő alatt, úgy érzem, nagyon jó kapcsolat alakult ki köztem és a csapat között. Szerencsére az eredmények sem maradtak el, s minden remény megvan arra, hogy a sikerek folytatódjanak" – mondta a szakvezető, aki a hazai címek mellett az EHF-kupában kétszer, a KEK-ben egyszer a fináléig vezette a győrieket.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dudás 2010-ig az ETO-é

Megszületett a megegyezés Dudás Ádám és eddigi egyesülete, a Győri ETO FC között. Ennek értelmében a fiatal játékos 2010. június 30-ig szóló profiszerződéssel kötelezte el magát a zöld-fehérekhez. Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője: „Dudás Ádámnak 2004 januárjától a múlt év végéig tartó amatőrszerződése volt az ETO-val, de rendelkeztünk egy profielőszerződéssel is. Tovább olvasom