Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Róth Kálmán lemondott

Lemondott posztjáról Róth Kálmán, az Audi-ETO vezetőedzője. Kedd délután nevezik ki a szakember utódját. A csapat és a vezetőedző között valóban megromlott a kapcsolat.

Ami a hétvégi események tükrében várható volt, az hétfőn reggelre bekövetkezett: lemondott posztjáról Róth Kálmán, az Audi-ETO vezetőedzője, s ezt az elnökség végül el is fogadta.

Mindez tehát azt jelenti, hogy a vasárnapi bajnoki rajtra – este 18 órától a Kiskunhalas lesz a zöld-fehérek ellenfele a Magvassy-csarnokban – edzőt kell találnia a győri klubnak.

Az új trénert a ma, kedd délutáni elnökségi ülésen nevezik ki, s egyes források szerint erre a legnagyobb esélye Konkoly Csabának van, aki a korábbi években az ifjúsági csapatot edzette, a nyáron viszont felkerült a felnőttcsapathoz másodedzőnek.

Az érintettek egyébként továbbra sem mondanak sokat. Róth Kálmán nem óhajtja a kialakult helyzetet kommentálni. Vanyus Attila elnök pedig csak megerősítette a lemondás tényét.

A történetben kulcsszereplő természetesen a csapat, s ki más mondhatna véleményt a kialakult helyzetről, mint a kapitány, Görbicz Anita.
„Én is csak azt tudom, hogy Kálmán bá’ lemondott, s ezt az elnökség el is fogadta. Vegyes érzéseim vannak, de túl sok mindent nem tudok most mondani" – nyilatkozta Görbicz Anita, aki annyit még elárult, valóban úgy érzi, hogy a csapat és Róth Kálmán között megromlott a kapcsolat.
A nyáron egyébként a klub új alapokra kívánta helyezni az utánpótlásképzést, s ebben kulcsszerepe lett volna Róth Kálmánnak. Nagy kérdés ezek után, mi lesz a szakember sorsa, marad-e a klubnál, vagy végérvényesen szakít a nagy „szerelemmel", a kézilabdával.

Szabó Gábor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FC Sopron B-Csorna 5-4 (2-1)

Sopron - 200 néző. V.: Kondákor.
Gsz.: Zana (2), Birtalan, Freud, Legoza, ill. Hollósi (2),… Tovább olvasom