Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Rendcsinálás a Matávnál

Két jócskán túlkoros futballistával erősödött a Matáv Sopron junior labdarúgócsapatának játékoskerete. Komjáti András, a távközlésiek szakvezetője a fiatalokhoz irányította a két rutinos középpályást, Komódi Lászlót és Perger Györgyöt.
Az edzőt a döntés hátteréről faggattuk.
– A csúfos kudarccal végződött teremtorna után azt nyilatkozta, nem törődik egzisztenciákkal, lehet, hogy kemény döntéseket hoz a csapat érdekében. Megtette?

– Igen, Komódit és Pergert a junior együtteshez irányítottam – felelte Komjáti. – Ezt természetesen közöltem a két érintett labdarúgóval és jeleztem Bognár György klubigazgatónak is.

– Perger ott sem volt a teremtornán...
– Nem véletlen! Nem is terveztem, hogy elviszem.
– Mégis mi alapján döntött úgy, hogy a fiatalokhoz irányítja a két játékost?
– Annak idején mindketten benne voltak a „dáridózós" balhéban. Azért ugyan mindenki megkapta a büntetést, ám úgy tűnik, e két játékos esetében hiábavaló volt. Azóta is több fegyelmezetlenséget tapasztaltam náluk, nem tartották be a határidőket és az edzői előírásokat.

– Döntése mennyire végleges vagy van-e esélye a két labdarúgónak visszakerülni a csapathoz?
– A magam részéről nem tervezem, hogy belátható időn belül visszavenném őket.
Erősen tartalékos összeállításban utazott el tegnap Pozsonyba a Matáv az Inter elleni nemzetközi felkészülési találkozóra. Különböző okok miatt jó néhány labdarúgó nem mehetett el a szlovák fővárosba az edzőmeccsre. Amint azt Komjáti András elmondta, Fehér Zoltánnak magas a vérnyomása, ő ezért nem tartott a csapattal. Emiatt az olimpiai válogatott futballistát nem is nagyon terheli a szakvezetés, jelenleg gyógyszeres beállítással próbálják rendbe tenni rendellenesen magas vérnyomását. Pintért a szakvezető elengedte felvételizni a TF-re, Tóth M. pedig beteg. Csiszárt még tavaly nyáron állították ki külföldi együttes elleni edzőmérkőzésen, s ezért két barátságos nemzetközi találkozóra szóló eltiltást kapott. A két, a szakvezetés által továbbra is tesztelt MTK-s jugoszláv futballistának Lambulicnak és Lazicnak vízum kellett volna Szlovákiába, így nem utaztak, bemutatkozott viszont a rózsahegyi balhátvéd, Fabula.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyoldalú összecsapáson jutott tovább a MU

"Mostanság a csapat csak úgy feszül a magabiztosságtól" – mosolygott Sir Alex Ferguson, a… Tovább olvasom