Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 27°C Még több cikk.

Reménytelen helyzetben

A vezetés lendületet adott László Csaba együttesének, kétszer is növelhette volna előnyét, majd kiegyenlítettebb lett a találkozó.

18. p: Szűcs, majd Zuberbüh ler kapuja mögött kezdett el du lakodni egy-egy kisebb szurkoló csoport a rendezőkkel. A nyuga lom szerencsére hamar helyre állt. 22. p: Rósa kiugratta Bajevs kit a jobb oldalon, akit a 16-oson belül Zwyssig lerán tott.

A büntetőt Huszti a kapu bal oldala felé rúgta, de Zuber bühler lábbal, bravúrral védett. A kipattanó labdát Huszti a há ló irányába fejelte, s a közbeug ró Rósa segítette a kapuba. 1–0.

28. p: Zováth jobb oldali be adására Vagner érkezett középen, 11 méteres lövését Zuberbühler nagy bravúrral kiütötte.

44. p: Zavadszky a jobb olda lon próbált kiugrani, s Kléber el csúszását kihasználva éles szög ből, 9 méterről lőtt, de a kapus ismét mentett.

56. p: Rossi jobb oldali be adására Carignano érkezett közé pen, de 8 méterről tiszta helyzet ből föléfejelt. 58. p: Gimenez bal oldali be adását a becsúszó Rossi 5 méter ről a bal alsó sarokba rúgta. 1–1. 78. p: Bal oldali beadást Hug gel a hosszú saroknál a jobb alsó sarokba bólintott. 1–2.

85. p: Egy szöglet utáni kava rodás során az egyik bázeli védő kezére pattant a labda, s a játékve zető büntetőt ítélt. A 11-est azon ban Szűcs a kapu mellé rúgta. Az első húsz percben a bázeliek játszottak jobban, többször is csak az utolsó átadáson múlt, hogy nem került komoly veszélybe Szűcs Lajos kapuja. Így némileg meglepetésként hatott a ferencvárosiak gólja, a büntetőt megelőzően Rósa parádés villanása kellett Bajevski kiugrásá hoz.

A vezetés lendületet adott László Csaba együttesének, kétszer is növelhette volna előnyét, majd kiegyenlítettebb lett a találkozó. A hajrában ismét a vendégek kezde ményeztek, de helyzetbe nem ke rültek, sőt a végén ismét Zuber bühlernek kellett bizonyítania. Az FC Basel nagy lendülettel kezdte a második félidőt, s egyen lített is. Ezután rövid ideig ismét kiegyenlített lett a mérkőzés, majd alaposan visszaesett a hazaiak teljesítménye.

Az utolsó negyedóra elején picit javult az összkép, de ekkor jött a hideg zuhany, s a to vábbjutási esélyeket szinte teljesen elbúcsúztató második bázeli talá lat. A végén még nagy esélyhez ju tott a hazai gárda, de Szűcs ki hagyta a kezezés miatt megítélt büntetőt.

A Ferencváros ezúttal csak egy félidőn keresztül futballozott jól, a szünet utáni nagy visszaesés miatt azonban törvényszerű, s megérde melt vereséget szenvedett a végig jól küzdő FC Baseltől. Bajevski buktatásánál még minden szépnek tűnt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépülhetnek a csarnokok

Jövő nyáron Sopron rendezi meg az U18-as női kosárlabda… Tovább olvasom