Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

REAC-FC Sopron 1-3

Aczél Zoltán nélységeseb csalódott, mivel a REAC csapata az első 45 percben gyenge védekezést és támadást tanúsított.

3. p: Magasföldi, kihasználva Nagy G. körülményeskedését, a felezővonal közelében labdát szerzett, kilépett, kapura tört, majd óriási helyzetben 12 méterről lőtt, ám a korábban Sopronban is futballozó Farkas védett.

13. p: Demjén futott el a jobb oldalon, középre adott, s a remek ütemben érkező Feczesin 8 méterről a léc alá bombázott. 0–1.

24. p: Szabó Tibor jobbról remekül középre ívelt szögletére Feczesin érkezett, és 7 méterről a léc alá csúsztatta a labdát. 0–2.

28. p: Parádés soproni akció végén Szabó T. remek indításával a bal oldalon kilépő Magasföldi élesen középre lőtt labdáját Feczesin 10 méterről jobb belsővel egyből a jobb kapufára lőtte.

29. p: Torma labdájával Nyerges lépett ki, egyedül tört kapura, de 12 méteres, a bal alsó sarokra tartó labdáját Rabóczki remek reflexszel, lábbal hárította.

33. p: Radu indította tért ölelő átadással a jobbösszekötő helyén meglóduló Feczesint. A nagy kedvvel futballozó támadó a földről felpattanó labdát 18 méterről egyből kapura bombázta, ám Farkas remek vetődéssel ütötte szögletre a léc alá tartó labdát.

40. p: Szabó Tibor remekül pörgette a labdát a leshatáron helyezkedő Feczesin elé, aki rávezette Farkasra, kicselezte, és 8 méterről ballal az üres kapu közepébe gurított. 0–3.

53. p: Polonkai ugratta ki a balösszekötő helyén üresen hagyott, s kilépő Somorjait, aki 12 méterről, ballal a hosszú alsó sarokba lőtt. 1–3.

81. p: Nagy Gábor csúnyán „beleszállt" Lekicbe, a játékvezető sárga lapot adott a palotai védőnek, aki mivel korábban már kapott egy sárgát, mehetett zuhanyozni .

88. p: Torma jobb oldali szöglete után Polonkai küldött 10 méterről ívelt fejest a soproni kapura, s a labda a felső léc tetején megpattanva hagyta el a játékteret. Sok hibával tarkított percek után Feczesin kétszer volt eredményes.

Ezt követően jó 10 percig alacsony színvonalú futballt láthatott a nem túl népes közönség. Később megélénkült a játék, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. A félidő hajrájában aztán újra a REAC számára tarthatatlan Feczesin villant. A szünet után a soproniak játékán érződött, hogy három góllal vezetett a csapat. Összességében a soproniak Feczesin első félidőben nyújtott remek egyéni teljesítménye és mesterhármasa jóvoltából megérdemelten hozták el Rákospalotáról a három pontot.

Aczél Zoltán: – Mélységesen csalódott vagyok. Az első negyvenöt percben, amit a csapat védekezésben és támadásban nyújtott, az nem NB I-es szintű volt.

Selymes Tibor: – Nagyon nagy győzelmet arathattunk volna, ha a szünet után is abban a felfogásban és szellemben futballoztunk volna, ahogy az első félidőben. A győzelem mellett annak örülök, hogy Feczesin Robi végre eredményes volt, ráadásul rögtön háromszor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbukták Bardóczkyék a Davis Kupa összecsapást

Lado Csikladze négy játszmában legyőzte Kiss Sebőt, így Grúzia 3-2-re nyert Magyarország ellen a… Tovább olvasom