Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Rajonganak értük a tini lányok

Vincze Gábor az elmúlt fordulóban a lelátóról figyelte társait. A mérkőzés szünetében meglepték a szurkolók. Úgy fest, ő és testvére, Vincze Ottó nagyon gyorsan a győri közönség, főleg a fiatal lányok kedvencei
lettek.

Az eredményes szerepléshez több szempontból is hozzátartoznak a kiemelkedő képességű labdarúgók. Az persze nem hátrány, ha a futballisták még jóképűek is. Nos, úgy fest, nemcsak a Real Madridnak vagy a Juventusnak, de az ETO FC-nek is megvannak a saját csillagai. Nem is oly rég még Fehér Miklós, Vayer Gábor vagy éppen Korsós György aláírásáért álltak sorba – főleg a tini lányok –, mostanában pedig a Vincze testvérek autogramja és fotója ér sokat a szimpatizánsok körében.

A legutóbbi, Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésen többször hangját hallatta egy nyolc-tíz főből álló kis csoport – egyszerre kiabálták kedvencük, Vincze Ottó nevét –, a szünetben aztán „megrohamozták" a sajtópáholyban ülő, sárga lapos eltiltását töltő Vincze Gábort.
„ Ottó és Gábor lett a kedvencünk, ott vagyunk az összes mérkőzésen, ahol pályára lépnek.

Legutóbb még az edzőmeccsére is elkísértük a csapatot" – mondták szinte egymás szavába vágva az aláírást kérő tizenéves lányok. Később egyre többen vették a bátorságot és dugták papírjaikat az ETO-játékos elé, aki természetesen nem hárított el egyetlen kérést sem. Sőt, a közös fotózkodást is szívesen vállalta. Vincze Ottó honlapjára is sorba jönnek a szurkolói beírások.

A középpályás természetesen örül az érdeklődésnek, s elmondta, szerencsére eddigi csapatainál sem volt gondja a beilleszkedéssel:
„ Nagyon jó érzés, hogy ilyen gyorsan elfogadott, megkedvelt a közönség, a szurkolótábor egy része. Persze jó lenne ha ez a rajongás nem csak a külsőségeknek, hanem majd a teljesítményemnek is szólna. A legtöbb helyen szerencsére hasonló volt a fogadtatás, így volt ez legutóbbi csapatomál, Zalaegerszegen is.

A szurkolók legfanatikusabb rajongását azonban eddig a Ferencvárosnál tapasztalhattam. Csak remélni tudom, hogy Győrben is valami hasonlóban lehet majd részem."

Egyébként Vincze Gábor – ismerőse invitálására – az egész mérkőzést az újságíróknak fenntartott helyről nézte végig. Ha már ott volt, természetesen megkértük, a találkozó közben értékelje a látottakat.
„ Úgy gondolom, sokkal jobban játszik a csapat, mint a Honvéd ellen. Remélem, hamarosan ez gólokban is megmutatkozik majd."
Nos, így is lett. Ráadásul a vezető találatot épp a testvér, Vincze Ottó szerezte.

„ A tizenegyes előtt, bevallom, kicsit izgultam, mert Ottó legutóbb a Ferencváros ellen elhibázta a büntetőt. Tudtam, hogy ő oda mer állni és bíztam benne, hogy be is lövi."

A második félidőben kiváló jósnak is bizonyult az ETO játékosa: „Fel kell frissíteni a csapatot. Cseréhez készülődünk, úgy látom, az amúgy igen tehetséges Priskin Tamás és hátul Regedei Csaba is elfáradt."
Erre mondják, hogy telitalálat. Bejött Vincze Gábor jóslata, hiszen a két említett játékos vonult az öltözőbe. Aztán jött a következő tipp.

„ A második gólunk után úgy hiszem, eldőlt a mérkőzés, de úgy gondolom, még mi is szerzünk és a Békéscsaba is rúg egy gólt."
Nos, ebben azért tévedett Vincze Gábor – több találat ugyanis nem esett –, persze ez láthatóan nem zavarta a védőt, aki végül örömmel újságolta telefonon érdeklődő édesapjának, hogy győzött a csapat, Ottó jól játszott és ismét gólt rúgott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NB I: tökéletes forduló

Remekül szerepeltek megyebeli csapataink az első osztályú futballbajnokság hétvégi fordulójában. Az… Tovább olvasom