Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Próbajátékosok Győrben és Sopronban

Győri ETO FC–MTE 5–0 (2–0) Győr, előkészületi mérkőzés, 100 néző. V.: Molnár Cs.
ETO: Krass – Regedei (Jäkl), Stark, Kartelo, Makra (Füsi), Böjte, Nyilas (Balás), Imrik (Varga Z.), Peric, Nicsenko (Oross), Nagy T. Szakmai igazgató: Reszeli Soós István.
MTE: Kovács –Méry A., Méry T., Nagy T., Pálla, Gordian, Hegyi, Novota, Király, Kertész, Sipos. Cs.: Sipőcz, Polhammer, Schmatovich, Dankó, Smodics. Edző: Tiba Zoltán.
Gsz.: Nicsenko (2), Makra, Füsi, Oross.

Győri ETO FC–Integrál-DAC 1–1 (0–1)

Győr, előkészületi mérkőzés, 100 néző. V.: Molnár Zs.
ETO: Somogyi – Regedei (Zsók), Horváth Róbert, Crnomarkovic, Trisovic, Németh N., Zöld, Varga Z. (Horváth Rudolf), Vlajic, Füsi (Lajtos), Priskin. Szakmai igazgató: Reszeli Soós István.
DAC: Kocsis – Lakatos, Kellner, Keszei, Lajber, Horváth Z., Segovits, Teidl, Gollovitzer, Kovács L., Czetti. Cs.: Nagy K., Kovacsics, Mayer, Máté, Fajkusz, Ladiszlaidesz, Bárány. Edző: Horváth Dénes.
Gsz.: Priskin, ill. Gollovitzer.

A győri csapatból a sérült Geri és Tóth mellett a lázas beteg Sebők hiányzott. Ott voltak viszont a csapatban a próbajátékra érkezett labdarúgók. Az első meccsen Crnomarkovic – csak névazonosság van az egykoron Ferencvárosban szereplő játékossal – és Trisovic lépett pályára, míg a második meccsen a Vasasban és legutóbb a REAC-ban játszó Makra Zsolt játszott. A szerződtetésre utóbbi játékosnak van a legnagyobb esélye.

Matáv Sopron–Hévíz 3–0 (0–0)

Sopron, előkészületi mérkőzés, 300 néző. V.: Szabó Gy.
Matáv: Milinte – Lazic, Lambulic, Vasas, Pető – Grósz, Bagoly, Hanák – Sira, Tóth M. Cseke. A 2. félidőben: Horváth T. – Horváth L., Horváth A., Fehér Z., Sipos – Baumgartner, Pintér, Varga A. (Simon), Hegyi – Sifter T., Balaskó. Edző: Dajka László
.
Gsz.: Balaskó, Sifter, Pintér.

Matáv-támadásokkal kezdődött a mérkőzés, ezeket az akciókat jó ütemben támogatta a válogatottkeretbe is bekerült hátvéd, Pető Zoltán. A helyzetkihasználással azonban több probléma akadt, így gól nélküli első félidőt láthattak a nézők. A térfélcsere után, a 48. percben Sifter átadását Balaskó 25 méterről ívelt lövéssel zúdította a bal sarokba. Az 58. percben Hegyi a bal oldalról mintaszerűen adott középre, s a jókor érkező Sifternek nem okozott gondot a labdát a bal sarokba juttatni. A 65. percben Pintér is feliratkozott a góllövőlistára: egy formás soproni támadás végén a középpályás 18 méterről úgy bombázott kapura, hogy a labda a felső léc alsó lapjáról pattant a gólvonal mögé.

A Matáv próbajátékon lévő kiszemeltjei közül Timár Krisztián térdsérülés miatt nem játszhatott, Vasas Zoltán viszont 45 percet töltött a pályán, s úgy tűnt, jól megérti magát védőtársaival.

A Matáv Sopron szerdán fél 2 órakor az Ágfalvi úti sporttelepen a szlovák Bacsfa együttesével mérkőzik. Pénteken a soproniak Debrecenbe utaznak a teremlabdarúgó-torna döntőjére. Az itthon maradottak a juniorcsapat tagjaival kiegészülve január utolsó napján az Eisenstadt együttesével mérkőznek Steinbrunnban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A női párbajtőrcsapat is kijutott az athéni olimpiára

Női párbajtőrcsapatunk pénteken ezüstérmes lett a Világkupa-sorozat budapesti versenyén, az… Tovább olvasom