Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 7°C | 15°C Még több cikk.

Presztízscsata Vasban

Szombathelyen kezd a Győri ETO FC. Miriuta Vasile játék engedélye megérkezett, így pályára léphet a Haladás ellen. Nagy a bizakodás a Győri ETO FC háza táján az új bajnokság kezdete előtt.
A csapat ma 20 órakor az újonc Lombard FC Haladás otthonában kezd, egy igazi presztízscsatán. Vasban egyébként a legutóbbi alkalom mal igencsak furcsa meccset játszott a két zöld-fehér gárda. A kiesést nagyban befolyásoló ta lálkozón a hosszabbítás percei ben Nicsenko gólját visszavonta Makai játékvezető. A három pont azonban mégis a győrieké lett, miután a Halinál az akkor megengedett öt idegenlégiós helyett hat lépett pályára.

Van tehát mit törleszteni a hazai együt tesnek, Győrött azonban nem foglalkoznak a múlttal. Varga Zoltán szakmai igazgató elmondta, elégedett a nyáron el végzett munkával, s úgy érzi, sikerült felkészülniük a bajnok ságra. A Haladás ellen nehéz ta lálkozóra számít, tisztában van vele, hogy az egy év után vissza került szombathelyi csapatot szép számmal buzdítják majd hí vei. Varga azonban elég erősnek érzi együttesét ahhoz, hogy akár mindhárom pontot begyűjtse a Rohonci úton. Ami a legfonto sabb hír a találkozó előtt, hogy tegnap délután megérkezett Mi riuta Vasile játékengedélye, így a középpályás ott lehet a kezdő csapatban.

Az új játékosok közül egyébként Nyilas a védelem tengelyében, Varga Z. és Kalina pedig a középpályán kap helyet. Mindkét játékostól nagy áttörést vár a szakvezető, az eddigi telje sítményük alapján minden esé lyük megvan a kiugrásra. A klubnál egyébként ma délig, hétfőtől pedig 8 és 16 óra között a stadion aulájában vásá rolhatják meg a szurkolók az idei bajnokságra szóló bérleteket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holland győzelem a Tour de France 17. szakaszán

Holland futamgyőzelem született a 90. Tour de France 17. szakaszán. A Dax és Bordeaus közötti 181… Tovább olvasom