Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Posztok az UEFA-tól

A januári tisztújítást, s a májusi kongresszust követően újjáalakultak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) különböző bizottságai; a napokban megérkezett a magyar szövetségbe (MLSZ) a hivatalos értesítés arról, hogy Kisteleki István alelnökként, Füzesi Zsolt és Ragadics Ferenc pedig tagként tevékenykedik majd egy-egy testületben.
Az MLSZ közlése szerint Kisteleki, a hazai szervezet elnöke annak a 14 tagú futballfejlesztési bizottságnak lett a második alelnöke, amelyet az UEFA végrehajtó bizottságának norvég tagja, Per Ravn Omdal irányít, és amelynek elnökhelyettese Franz Beckenbauer.

Füzesi Zsoltot, a magyar szövetség főtitkárát a játékosok státusával, igazolásaival, valamint a játékosügynökökkel és a mérkőzésszervezőkkel foglalkozó bizottságba választották be, itt a máltai vb-tag, Joseph Mifsud az elnök.

Ragadics Ferenc, a hazai fut- salélet első számú irányítója a futsal és strandlabdarúgás bizottságában kapott helyet, az ő és 11 társa tevékenységét a végrehajtó bizottság ukrán tagja, Hrihorij Szurkisz vezeti.

A kötött, 2006-tól 2011-ig érvényes mandátummal rendelkező fegyelmi bizottságnak változatlanul tagja Berzi Sándor és – derült ki David Taylor főtitkár leveléből – továbbra is tiszteletbeli tagjának tekinti az UEFA Barcs Sándort.

A Nyonból érkezett hivatalos értesítés megerősítette, hogy hamarosan összeállítják az úgynevezett szakértői paneleket is, s az MLSZ-ből származó információ szerint várható: ezekben hat-nyolc magyar szakember kap majd helyet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Talmácsi nagyon örül

A 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor harmadik lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei… Tovább olvasom