Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Pontveszteség nélküli listavezető

A szezon összes mérkőzésén győzelmet aratott a Győri Elektromos-Indukció. A támogató szerint megéri jó futballt csinálni. Az együttes célja a magasabb osztályba kerülés.

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság győri csoportjában magabiztos, százszázalékos teljesítménnyel végzett az élen a Győri Elektromos-Indukció. Az együttes az őszi szezonban mind a tizenöt mérkőzését megnyerte, egyértelmű célja a felsőbb osztályba kerülés. A kiváló sorozat figyelemre méltó, főleg annak tudatában, hogy a labdarúgó-szakosztály két évvel ezelőtt csaknem megszűnt.

– A futballcsapatnál érzékelhető a tudatos, következetes munka, melynek egyértelmű eredménye az őszi elsőség. Külön öröm számunkra, hogy a felnőttek mellett szinte az összes korosztály képviseltetve van, sok fiatal jár ide focizni – kezdte Magyar Balázs elnök.

Két évvel ezelőtt Dávid Miklós állt a labdarúgók mellé. Az Indukció Kft. tulajdonosa maga is az Elektromos játékosa volt.

– Amikor megtudtam, hogy megszűnhet a futballszakosztály, úgy döntöttem, hogy segítek. Szerencsére megtehettem és nem bántam meg, pedig az első év nagyon nehéz volt – mondta Dávid Miklós. – A következő idényben már tudtuk, hogy hová, milyen posztra kell játékosokat igazolni és tudtuk, hogy nem elég csak jó labdarúgókat megszerezni, hanem egységes együttest is építenünk kell. Az igaz, hogy nem olcsó mulatság egy jó csapatot kialakítani, de úgy látszik, mégis megéri. Azt gondolom, érdekli az embereket az Elektromos, egyre több néző jön ki a pályára.
Gyurmánczi Attila edző szerint nem volt könnyű ezt a jó sorozatot produkálni, hiszen köztudott, hogy mindenki az elsőt szeretné két vállra fektetni, úgy érzi, ellenük különösen nagy erőbedobással küzdenek az ellenfelek.

– A háttér is adott a jó szerepléshez, köszönet ezért az itt dolgozóknak, a támogatónak. Sokat segít nekünk Tar István, de ki kell emelni Takács Ferenc és Nagy Ágnes munkáját is – folytatta az edző. – Ha sérülések nem hátráltatják a munkát, talán sikerülhet a bravúr és hibátlan teljesítménnyel tudjuk végigküzdeni a tavaszi szezont is, amely csakúgy, mint a bajnoki cím megszerzése, nem titkolt cél az egyesületnél.
– Nem gondoltam volna, hogy a bajnokság felénél pontveszteség nélkül fogunk majd az élen állni – mondta a csapatkapitány Garas Jenő, majd így folytatta:

– Kezd kialakulni egy nagyon jó közösség, amely jó eredmények elérésére lehet képes. Tudjuk, hogy egy nehéz tavasz elé nézünk és ha nem is tudjuk százszázalékos teljesítménnyel befejezni, de mindenképp szeretnénk megnyerni a bajnokságot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Figo is nyilatkozott Fehér Miklós haláláról

Luis Figo Fehér Miklós sajnálatos halála miatt nyilatkozott az egyik portugál lapnak, hozzátéve,… Tovább olvasom