Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Pontgyűjtés terepen

Halásziban, a Babos-majorban tartották meg a megyei militarybajnokság második fordulóját. Mivel ez egyben országos pontgyűjtő verseny is volt, az ország távolabbi részeiből is érkeztek versenyzők a viadalra.
(illusztráció)

Azt azonban a szervezők sajnálattal vették tudomásul, hogy Győr-Moson-Sopron megyéből még mindig kevesen vállalják a megmérettetést ebben a különösen szép és kemény sportban. A halászi viadal különlegessége, hogy a pályát a nemzetközi szinten is elismert Mészáros Gyula építette. Így az a későbbiekben is alkalmas lesz nemzetközi viadalok lebonyolítására.

A versenyt A0-s kategóriában az előkezdőknél Soós Árpád nyerte Tavaszi szél nyergében Janszky Gábor (Kamilla), illetve Hanzel Gábor (Bolero) előtt. Az A kategória első három helyezettje Garliczky Gergő (Maxim-Pityke), Wiandt Henrietta (Babuci) és Lukács Ádám (Bon Jour) volt. Az A-s versenyszám előkezdőinél: 1. Peredi Viktória (Miguel), 2. Janszky Gábor (Vihar), 3. Lukács Ádám (Cassius). A csoportosok: 1. Varga István (Felhővalzer) 2. Soós Árpád (Csipkerózsika), 3. Magasházy János (Gránit).
A militaryval párhuzamos ugróbajnokságon a B1 versenyszámban: 1. Szentirmai Péter (Dönci), 2. Baranyai Attila (Inez), 3. Cser Attila (Etalon). B1 kezdő lovasok: 1. Ágh Orsolya (Cargo), 2. Horváth Réka (Latorca), 3. Ágh Orsolya (Zeusz). A nyílt kategóriában: 1. Nagy Dóra (Jutalom), 2. Földing Norbert (Martini), 3. Major Béla (Remény). B2-ben a nyitott kategóriában: 1. Micskó János (Wanda), 2. Szikszai Lajos (Pamela), 3. Szentirmai Péter (Szélvész).

Korábban:

Terepen, nyeregben (2002-06-19) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Glisovic az új ász

Egy nemzetközi szinten is elismert, tapasztalt kosaras került a Soproni Ászok A csoportba feljutott… Tovább olvasom