Kisalföld logö

2018. 09. 25. kedd - Eufrozina, Kende 8°C | 14°C Még több cikk.

Pofon a soproni öltözőben

A Pécs–FC Sopron focimeccs szünetében Selymes Tibor, a soproniak vezetőedzője megpofozta a gárda 19 éves játékosát, Ivancsics Gellértet.
IVANCSICS GELLÉRTET EDZŐJE KÜLDTE PADLÓRA EGY POFONNAL.
Az esettel kapcsolatban a játékos elmondta: Selymes Tibor a mai napig nem kért elnézést a történtekért, ezért a Hivatásos Labdarúgók Szervezetéhez fordult, valamint kezdeményezte szerződése felbontását. Feljelentést ugyanakkor nem kíván tenni, mivel úgy fest, közös megegyezéssel elválnak a felek útjai.

Selymes Tibort lapunk hétfőn nem érte el, a klub pedig mára ígért közleményt az ügyben.

– Mi történt egészen pontosan? –kérdeztük a 19 éves középpályást.

– A mérkőzés szünetében dühösen,kiabálva jött be az öltözőbe Selymes úr, és lekevert nekem egy pofont az egész csapat előtt.

– Semmi konkrét előzménye nem volt az esetnek? Játék közben nem szólt vissza, nem feleselt a szakvezetővel?

– Nem, semmi ilyesmi nem volt. Talán azért kaphattam, mert gyengén ment a játék, de ez akkor sem megoldás.

– A héten volt valami folytatása az esetnek?

– Igen, egyik nap, a klub irodájában Selymes úr azt fejtegette az esettel kapcsolatban, hogy lényegében egy baráti „tasli" volt. Olyan idegállapotban, amilyenben ő jött be a szünetben, azonban nem ad baráti taslit az ember.

– Elnézést kért öntől?

– Nem, ezt nem mondta ki.

– Az eset egy hete történt, s mégis most tudódott ki. Hogyan?

– A Hivatásos Labdarúgók Szervezetéhez fordultam, tiltakozva a történtek ellen.

– Miért várt vele egy hetet?

– Azt gondoltam, arra vártam, hogy az edző megtegye, hogy ugyanúgy, ahogy a csapat előtt megpofozott, a csapat előtt elnézést is kér érte. Ez nem történt meg, ezért léptem.

– Gyakorlatilag tehát feljelentette edzőjét?

– Nem, ilyesmiről szó sincs, úgy tűnik, sikerül békés úton távoznom, és közös megegyezéssel szerződést bontanom a klubbal. Információink szerint ugyanígy járt a csapat másik játékosa, Cristian Cigan is, aki azonban nem fordult a testülethez. Természetesen Selymes Tibor, valamint az FC Sopron álláspontjára is kíváncsiak voltunk.

A szakvezetőt nem sikerült elérni, a klub ügyvezetője, Köteles Zsolt a következőket mondta: „Senki nem nyilatkozik. Kedden a klub közleményt ad ki az üggyel kapcsolatban."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reális az esély a továbbjutásra

Vasárnap sorsolták a női Bajnokok Ligája csoportkörét. A magyar bajnok Audi-ETO az orosz Lada Toljattival, a norvég Byasennel és a montenegrói Buducnost Podgoricával együtt került a B jelű kvartettbe. Ha a csapat továbbjut, akkor az A csoportból továbbkerülő Krim Ljubljana (szlovén), Union Ribarroja (spanyol), Dinamo Volgograd (orosz), Aalborg (dán) négyesből kerül majd ki az ellenfél. Tovább olvasom