Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Pert nyert az ETO FC

A Magyar Labdarúgó Liga Fellebbviteli Bizottsága hétfőn délelőtt helybenhagyta a fegyelmi bizottság határozatát, s így jogerőre emelkedett az, hogy a Győri ETO FC nem követett el szerződésszegést Farkas Balázzsal szemben.
Mint ismert, a labdarúgó feljelentette volt klubját a Magyar Labdarúgó Ligánál, hivatkozva arra, hogy jelentős összeget, információnk szerint több millió forintot nem fizetett ki számára az ETO. Farkas ezt szerződésekkel próbálta bizonyítani, ám úgy tűnik, hiába, mert a fegyelmi bizottság után a fellebbviteli bizottság is megállapította az ETO igazát. Farkas „pervesztésének" természetesen nincs köze ahhoz, hogy hol folytatja pályafutását. A középpályás szerződése június 30-án lejárt, ezért jogszerűen igazolt Újpestre.

A tárgyaláson az ETO-t Tarsoly Csaba, a labdarúgócsapatot működtető kft. tulajdonosa és Lakos Júlia ügyvéd képviselte. Tarsoly Csaba elmondta, korrekt módon járt el a fellebbviteli bizottság, s természetesen örült annak, hogy nekik adott igazat:
– Sportsikereket kívánok Farkas Balázsnak, legyen sokszoros válogatott, viszont azt is kívánom neki, hogy a jövőben változtasson a magatartásán. Legyen erénye a tisztesség, a szerénység, a korrektség, s akkor biztosan sokra viszi még.
Farkast Horváth Gábor ügyvéd képviselte, s a határozathozatal után közösen úgy döntöttek, hogy jogorvoslati kérelemmel fordulnak a liga elnökségéhez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fővárosiként a Matávért

István és Mihály után a múlt hét végén a Vasastól kölcsönbe megszerzett András személyében… Tovább olvasom