Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Peczár László távozik a klubtól

Véget ért az őszi idény a labdarúgó NB I-ben, hivatalos szezonzáróját kedden este a Zöldfa étteremben tartotta a Győri ETO FC. Egy fontos bejelentés is elhangzott az összejövetelen: Peczár László, az ETO FC Kft. ügyvezető igazgatója felmondott a napokban.
Peczár László
Bár mostanság ez ritkaság, a tulajdonos és az ügyvezető sárdobálás nélkül válik el egymástól.
– Úgy érzem, eddig tudtam igazából segíteni, eddig tudtam maximális aktivitással dolgozni, ezért kértem a tulajdonost, hogy a családom érdekét is figyelembe véve, fogadja el a felmondásomat – mondta érdeklődésünkre Peczár László. – Kétéves munkám fekszik az ETO-ban, ebből hét hónap az átállást előkészítő tárgyalássorozat volt, a többi pedig ügyvezetőként a válságmenedzselés. Az elmúlt időszakot peres, jogi, gazdasági ügyek jellemezték. Talán most jött el az idő, hogy kijelenthessük, a 2003-as esztendőt végre tisztán kezdheti el az ETO.

– Ezért furcsa, hogy éppen most mondott fel...
– A kritikus időszakot végigcsináltam, mostantól viszont már a családom fontosabb számomra.

– Hogyan gondol vissza az elmúlt hónapokra?
– Nagyon bízom benne, hogy a győri futballbarátok megtapasztalták, mindent elkövettem azért, hogy az ETO életben maradjon. Rettentően nehéz dolgom volt, de részletekbe nem szeretnék belemenni. Felmondtam ugyan, győri sportemberként viszont, ha szükség lesz rám, bármikor segítek.

– Úgy érzem egyébként, a győri labdarúgás jövője a Quaestor és annak tulajdonosa révén biztosítva van. Higgyék el, Tarsoly Csabának tudása alapján is a legjobb százban a helye Magyarországon – mondta el a Kisalföldnek adott interjúban Peczár László, a leköszönő ügyvezető.

– És milyen lehet az ön jövője?
– Egy rövid ideig pihenek, aztán pedig a szakmámban, közgazdászként keresek új kihívásokat.

Az üggyel kapcsolatban természetesen megkerestük a klub tulajdonosát, Tarsoly Csabát is, aki a következőket mondta:
– Peczár László nehéz időszakban vette át a klub irányítását, sokat tett azért, hogy az ETO ne tűnjön el a süllyesztőben. Megköszönve tevékenységét, az elkövetkezendőkre jó egészséget és sikereket kívánok neki. Az új ügyvezető személyét legkésőbb január közepéig fogom megnevezni, s akkor valószínűleg más változásokról is beszámolhatok majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lékó Péter halálhírét keltette egy amerikai honlap

Lékó Péterrel kapcsolatban hazug rémtörténet jelent meg egy Sam Sloan nevű, tekintélyes amerikai… Tovább olvasom